Állások, munkák és állásajánlatok

8 db találat
 • Pénztáros

  1112 Budapest, Kamaraerdei út 16.
  A Fővárosi Önkormányzat Kamaraerdei Úti Idősek Otthona Pénztáros munkakörbe keres munkatársat.Főbb feladatok: Az Intézmény házi pénztárának, valamint az ellátotti letéti pénztárának kezelése.
 • Villanyszerelő

  Rugalmas munkavégzési hely
  Az előszerelési feladatokat (elosztó- és vezérlőszekrényeket, ill. berendezéseket) a cég budapesti műhelyében végezheted. Utána ezeket a szekrényeket a helyszínen telepítheted, részt vehetsz a beüzemelések során. Szekunder technológiai vezetékezést alakíth.
 • Mechanikai, elektromechanikai műszerész Karriertipp!

  1116 Budapest, Fehérvári út 98.
  Labor automata berendezések modulszintű szerelése; labor automata készülékek összeszerelése; labor automata készülékek élesztése, tesztelése, javítása.
 • Gépkocsivezető

  1117 Budapest, Budafoki út 209.
  a társaság által forgalmazott (elsősorban hűtött áru) termékek kiszállítása előre meghatározott túraterv szerint a gépjárművezetéshez kapcsolódó dokumentáció vezetése
 • Eladó Allee

  1117 Budapest, Október huszonharmadika utca 8-10.
  A New Yorker, mint sikeres Young Fashion cég, világszerte 45 országban több, mint 1100 üzlettel rendelkezik, és folyamatosan növekszik. 18.000 munkavállalóval modern körülmények között dolgozunk, nagy hangsúlyt fektetve a barátságos munkahelyi légkö.
 • Cukrász

  1112 Budapest, Kamaraerdei út 16.
  A Fővárosi Önkormányzat Kamaraerdei Úti Idősek Otthona Cukrász munkakörbe keres munkatársakat.Főbb feladatok: házias desszertek, édességek elkészítése az intézmény főzőkonyháján a főzésben való részvétel