Állás elmentve
A hirdetést eltávolítottuk a mentett állásai közül.
Állások, munkák középiskolai végzettséggel, pályakezdőknek
12 db találat
Szűrés
-
Monitoring, analysing and evaluating key digital customer journeys to drive and support journey improvement and optimization Support decision-making and strategy execution through in-depth understanding and analysis of user behaviour in the digital channel Gain business insights...ma 08:45
-
1.Ügyfél elégedettség A legjobb ügyfélélmény biztosítása az üzletben. Elkötelezettség amellett, hogy az ügyfelek számára szívélyes, hívogató környezetet biztosítson az üzletben azáltal, hogy érti az ügyfél kiszolgálás fontosságát. A Vodafone márka és az okos telefonok, okos készü...máj. 22.
-
- Ételek fel- és levitele lifttel - Kocsik, egyéb tárgyak mozgatása - Éttermi folyamatokban való segítségma 13:45
-
- Vendégek kedves kiszolgálása, segítése - Kávék, limonádék készítése, desszertek tálalása - Asztalok leszedése, takarítás, rendrakás és rendtartás - Alapanyagok el és bekészítése, pult feltöltése - Később a kassza kezelésema 13:15
-
Segédszakács (diákmunka - Dorothea hotel)
Legyen az első 5 jelentkező között!1051 Budapest, Dorottya utcaHozzávalók előkészítése a főzéshez, beleértve az ételek adagolását, aprítását és tárolását Friss gyümölcsök és zöldségek mosása, pucolása Összetevők lemérése és összekeverése Ételek előkészítése és főzése minőségi szabványok, kiszerelési szabványok és ételkészítési ellenő...máj. 23. -
Italok előkészítése Ételek felszolgálása Asztalok tisztán tartása Vendégek fogadásamáj. 22.
-
- Italok készítése - Felszolgálás - Vendégtér és egyéb helyiségek rendben tartása - Alkalmanként reggeliztetés - Adatfeldolgozás Excelben - számlák kiállításamáj. 16.
-
Éttermi runner diákmunka (5*-os szállodában)
Legyen az első 5 jelentkező között!1051 Budapest, Hercegprímás utcaÉtelek fel- és levitele lifttel Kocsik, egyéb tárgyak mozgatása Éttermi folyamatokban való segítségmáj. 14. -
Ételek, italok szervírozása Asztalok tisztán tartása Felszolgáló munkájának segítésemáj. 14.
-
Vendégek fogadása, tájékoztatása, kiszolgálása a szálloda éttermében és/vagy a bárban Rendelés felvétele, A választék ismertetése, ételek és italok ajánlása, Számlázás, kassza használatamáj. 14.
-
Vendégek fogadása, tájékoztatása, kiszolgálása a szálloda éttermében és/vagy a bárban Rendelés felvétele A választék ismertetése, ételek és italok ajánlása Számlázás, kassza használatamáj. 14.
-
Hozzávalók előkészítése a főzéshez, beleértve az ételek adagolását, aprítását és tárolását. Friss gyümölcsök és zöldségek mosása, pucolása Összetevők lemérése és összekeverése Ételek előkészítése és főzése minőségi szabványok, kiszerelési szabványok és ételkészítési ellenőrző lis...máj. 14.