Állások, munkák és állásajánlatok

12 db találat
 • Technikus (fermentáció osztály)

  Budapest X. kerület
  Munkavégzés élő vírusvakcina készítési folyamatokban Az üzemben folyó valamennyi antigén fermentációs, vakcina keverési és dozírozási munka aszeptikus körülmények közötti elvégzése a vonatkozó előírások betartásával A termeléshez felhasznált anyagok és esz.
 • Körzetfelügyelő

  Soroksár
  A berendezések műszaki állapotának időszakos ellenőrzése, a normál üzemmenet feltételeinek biztosítása. Meghibásodások esetén – a rendelkezésre álló lehetőségek figyelembevételével – a folyamatos gázszolgáltatás biztosítása, saját hatáskörű hibaelhárítás. Az üzemelő gázrendszer é...
 • Karbantartó

  Gyöngyös
  Tervezett karbantartási feladatok elvégzése Hibakeresés, hibaelhárítás automata és félautomata termelő berendezéseknél Elektromos és gépészeti javítási és épület-karbantartási feladatok elvégzése Elvégzett feladatok dokumentálása Együttműkö.
 • Villamos-műszeres karbantartó

  Vecsés
  A technológiai rendszerek, berendezések villamos, műszer- és irányítástechnikai szakágban felmerülő karbantartása, hibaelhárítása és javítása. Megfelelő gyakorlat megszerzése után, eseti jelleggel – meghatározott rend szerint – munkaidőn túli készenlét (hibaelhárítási) ellátása.
 • Gépész karbantartó

  Szekszárd
  A földgázszállító rendszer fejlesztését célzó beruházások helyszíni kivitelezésénél a gépészeti feladatok végrehajtása a Közép-Magyarországi Földgázszállító Régió területéhez tartozó objektumokon és nyomvonalas létesítményeken. A földgázszállítás folyamatosságának biztosítása.
 • Eladó (Székesfehérvár)

  8000 Székesfehérvár, Jankovich Ferenc utca 1.
  Csempe és járólap értékesítésben való részvétel, vásárlók kifogástalan kiszolgálása, kapcsolódó adminisztratív feladatok ellátása.
 • Eladó (Bp.Gyömrői út)

  1103 Budapest, Gyömrői út 1.
  Gépészeti vagy csempe és járólap értékesítésben való részvétel, vásárlók kifogástalan kiszolgálása, kapcsolódó adminisztratív feladatok ellátása.
 • Eladó (Eger)

  3300 Eger, Sertekapu utca 38.
  Gépészeti, vagy csempe és járólap értékesítésben való részvétel, vásárlók kifogástalan kiszolgálása, kapcsolódó adminisztratív feladatok ellátása.
 • Eladó (Szekszárd)

  7100 Szekszárd, Pásztor utca 2.
  Gépészeti, vagy csempe és járólap értékesítésben való részvétel, vásárlók kifogástalan kiszolgálása, kapcsolódó adminisztratív feladatok ellátása.