Szakmai asszisztens állás, munka Fejér megyében

7 db találat
 • Műszaki előkészítő

  Székesfehérvár
  A vevőtől kapott dokumentációk alapján a kalkulációs struktúra előkészítése, felépítése, összeállítása és részvétel a véglegesítési folyamatban A szükséges input adatok összegyűjtése együttműködve a kollégákkal Technikai specifikációk egyeztetése ügyfelekk.
 • Titkárnő / Asszisztens Karriertipp!

  2400 Dunaújváros, Papírgyári út 42.
  Titkársági feladatok ellátása Ügyvezető munkájának támogatása Idegen nyelvű levelezés és kommunikció a partnerekkel Európa - i és tengerentúli kiszállítások bonyolítása, kísérő dokumentumok elkészítése A munkatársak utazásainak megszervezés.
 • Műszaki asszisztens

  Bicske
  Boltok műszaki hibabejelentéseinek kezelése Kapcsolattartás partnercégekkel (szerződések előkészítése, adminisztrálása) Megrendelések előkészítése és elszámolások készítése Kapcsolattartás a regionális műszaki munkatársakkal, társosztályokkal Beérkező energia és javítás számlák k...
 • Recepciós-irodai asszisztens

  8087 Alcsútdoboz
  Vendégek fogadása. Telefonos foglalások kezelése Ügyviteli rendszer napi használata termékek eladása a golf shopból E-mailek kezelése
 • Ügyvitel támogató műszaki asszisztens

  8000 Székesfehérvár, Kamilla utca 3.
  Késztermékek, beépülő komponens lista és a felhasznált alapanyagok megismerése Anyagáramlási utak rendszerének és folyamatainak megismerése, megértése és folyamatos napra készen tartása A termelési folyamat megismerése után a gyártott termékek részletes, nap.
 • Külkereskedelmi asszisztens

  8000 Székesfehérvár, Repkény utca 1.
  Az Export Manager munkájának támogatása, riportok készítése, adatszolgáltatás Havi szintű forecast készítése, és koordinálása a gyártástervezéssel Havi és éves sales költségterv kezelése SAP-ban és koordinálása a pénzüggyel Meglévő ügyfelekkel való.