Állás elmentve
A hirdetést eltávolítottuk a mentett állásai közül.
Állások, munkák szakiskola / szakmunkás képzői végzettséggel, >10 év tapasztalattal
11 db találat
Szűrés
-
Ételek elkészítése, azok tálalása Ételek minőségének biztosítása ( íz, hőfok, minőség, tálalás) Rendelések elkészítése, összeírása Konyhai dolgozók munkájának koordinálásában való részvétel A gépek, berendezések előírásszerű kezelése, tisztántartása A sztenderdek és közegészségüg...tegnap 10:30
-
Alapanyagok előkészítése és feldolgozása Ételek szakszerű elkészítése HACCP előírások betartásategnap 08:19
-
- Séf utasítások és receptúrák szerint az ételek elkészítése - Nyersanyagok előkészítése, feldolgozása - Gépek, berendezések előírásszerű kezelése, tisztán tartása, - Tiszta, rendezett munkakörnyezetben fenntartása - Minőségi munkavégzésre való folyamatos törekvés...máj. 29.
-
Az állandó étlapon, valamint a napi menüajánlatban szereplő ételek elkészítése, tálalása Rendezvényekre előrendelt ételek elkészítése Előkészületek elvégzése Konyhai területek tisztán és rendben tartásamáj. 28.
-
Az adott pályának a megfőzése, tisztán tartása és rendszerezése Főzési feladatok önálló ellátása Az ételek szakszerű és időre történő elkészítése Konyhai kisegítők koordinálása Recepteknek a betartása HACCP betartása és ismeretemáj. 27.
-
A tihanyi Plage18 a Balaton egyetlen luxus beach club + étterme, szakképzett, munkájára és környezetére igényes, megbízható KONYHAVEZETŐ és SZAKÁCS kollégát keres az idei nyárra. Mindezért cserébe a legjobb fizetést, ingyenes szállást (gyalog kb 3 percre az étteremtől), napi...máj. 26.
-
Balatonfüredi Olasz étterembe keressük lendületes, szakmailag motivált, szakács kollégánkat Konyhai feladatok szervezése, készletgazdálkodás Hatósági előírások, HACCP előírások betartása Hatékony, együttműködő csapat és kellemes munkahelyi légkör kialakítása Munkaterület és beren...máj. 24.
-
Ételeink magas színvonalú, receptúra szerinti elkészítése, nyersanyagok előkészítése, feldolgozása, konyhai berendezések, gépek, eszközök felelősségteljes használata, higiéniai előírások betartása.máj. 24.
-
Ételek, sütemények elkészítése, tálalása. Önálló munkavégzés. Árurendelés leadása és átvétele.máj. 16.
-
a'la carte étlap írása, kalkulációk készítése ételek minőségi elkészítése, tálalása áruk rendelése, kapcsolattartás a szállítókkal a konyhai személyzet irányítása, feladatok betartatása, beosztások készítése HACCP ismerete, betartásamáj. 14.
-
Add önmagad, szeresd amit csinálsz, figyelj munkádra, munka környezetedre. Támogass minket ötleteiddel, légy csapatjátékos! Hozd magaddal szakmai ismereteidet, a többit a helyszínen meglátod!máj. 07.