Állás elmentve
A hirdetést eltávolítottuk a mentett állásai közül.
Állások, munkák nem kell nyelvtudás nyelvtudással, szakiskola / szakmunkás képzői végzettséggel
10 db találat
Szűrés
-
Novohost rendszer használata Étel és italkínálatunk teljeskörű ismerete Á la carte ebédeltetésben és vacsoràban való felszolgálás éttermünkben Asztalok megterítése és leszedése Rendelések felvétele és felszolgálása Vendégekkel való kommunikáció Vendégpanaszok hatékony kezelése Fi...tegnap 23:40
-
Szakácsot keresünk az inárcsi Bagolyvárba a 2 állandó szakács kolléga mellé. A'la carte étterem vagyunk amihez tartozik egy 35 szobás vendégház is. A munkaidő reggel 10 órától este 22 óráig tart. Bejelentett, hosszú távú munkáról van szó. A bérezés 33.000-35.000 Ft/nap (tudástól...ma 00:45
-
Konyha teljeskörű irányítása. Étlap tervezése, rendezvény menük összeállítása. Árurendelések, készletgazdálkodás, árkalkulációk összeállítása Higiéniai és egyéb előírások betartása és betartatása (HACCP rendszer üzemeltetése) Számítógép felhasználói szintű ismerete. Beosztás kész...tegnap 18:45
-
A’la carte étlap ételeinek elkészítése, menü főzése, a konyhafőnök által kiosztott konyhai feladatok elvégzése.ápr. 26.
-
A fő szempont a minőségi ételkészítés és magas higiéniai elvárások betartása. Konyhafőnök munkájának támogatása. Konyhai berendezések üzemeltetése, használata.ápr. 25.
-
Minőségi előkészített anyagokból való főzésápr. 23.
-
Ráckevén családi vállalkozásként 17 éve működő A'la carte éttermünkbe keressük önállóan dolgozni tudó kollégáinkat. Feladatok: - ételek előkészítése, elkészítése, tálalása - áruátvétel - munkaterület tisztántartása - HACCP betartásaápr. 23.
-
Főbb feladatok: -Meleg ételeink magas színvonalon történő elkészítése -Konyhai berendezések üzemeltetése, felelősségteljes használata -Nyersanyagok előkészítése, feldolgozása -Konyhai higiénia- és élelmiszer-biztonsági szabályok betartása -A konyhai Csapat koordinálása ...ápr. 22.
-
Szállodai büféasztalra (reggeli, ebéd, vacsora), a’la carte étkezésre megfelelő ételek elkészítése, nagy mennyiségben főzés. A munkaidő naponta jellemzően 10-22 óráig tart, havi 15-16 nap.ápr. 20.
-
- Napi menü készítése - A’la carte étlap ételeinek készítése - Munkaterület, eszközök tisztántartása - Árurendelés összeírásaápr. 19.