Állás elmentve
A hirdetést eltávolítottuk a mentett állásai közül.
Állások, munkák nem kell nyelvtudás nyelvtudással, középiskolai végzettséggel
11 db találat
Szűrés
-
vásárlók szakszerű, magas színvonalú kiszolgálása az üzlet rendben és tisztán tartása üzletmenettel kapcsolatos feladatok (pénztárgép kezelése, áruátvétel, árufeltöltés, árazás, leltár) fénymásolási, spirálozási, nyomtatási, diplomakötési feladatok vevői igényre a webshopban megr...ápr. 23.
-
A nyersanyagok előkészítése, feldolgozása (párolása, főzése, sütése) Ételek ízesítése, tárolása, adagolása, tálalásategnap 16:29
-
Napi menü és á la carte ételek készítésében való részvétel, az ételek precíz minőségi tálalása, nyersanyagok előkészítése, a munkafolyamatoknál a HACCP rendszer betartása, konyhai rend és tisztaság megőrzése.ápr. 24.
-
Napi menü és a la carte ételek, pizza készítése.ápr. 24.
-
ételek elkészítése Séffel egyeztetett receptúrák alapján, tálalási feladatok ellátása, a konyhai raktárkészlet megfelelő kezelése, beleértve teljes kőrűen az alapanyagok szakosított tárolását (FIFO) elv szerint, árú átvétel és elpakolás, konyhai takarítás munkafázisok a műszak be...ápr. 24.
-
Az ételek elkészítésében történő aktív részvétel és az ehhez tartozó irányítási és tervezési feladatkörök, munkafolyamatok konkrét levezénylése. Adminisztráció HACCP előírások betartásaápr. 23.
-
Alapanyagok feldolgozása és előkészítése Ételek előírás szerinti elkészítése, adagolása, tálalása, csomagolása Együttműködés a kisegítő személyzettel és felszolgálókkalápr. 23.
-
alapanyagok előkészítése, ételek elkészítése a konyhafőnökkel egyeztetett receptúrák alapján, tálalási feladatok ellátása, a konyhai raktárkészlet megfelelő kezelése, beleértve teljes kőrűen az alapanyagok szakosított tárolását (FIFO) elv szerint, higiéniai és konyhatechnológiai...ápr. 22.
-
A pizzáink magas színvonalon, receptúra szerint történő elkészítése. Nyersanyagok előkészítése, feldolgozása. Konyhai berendezések üzemeltetése és a gépek, eszközök felelősségteljes használata. A higiéniai követelményrendszer betartása (takarítási feladatok a konyhán) Nyitás-zár...ápr. 22.
-
Nyersanyagok feldolgozása, előkészítése Ételek elkészítése, tálalása, receptúrák követése Munkaterület és eszközök rendben és tisztán tartása Együttműködés a teljes konyhai személyzettelápr. 19.
-
- alapanyagok feldolgozása és előkészítése - ételek előírás szerinti elkészítése, adagolása, tálalása, csomagolása - együttműködés a kisegítő személyzettel és felszolgálókkalápr. 16.