Állás elmentve
A hirdetést eltávolítottuk a mentett állásai közül.
Szakács állások Győr-Moson-Sopron megyében középiskolai végzettséggel
10 db találat
Szűrés
-
A Diamant-Dent Fogegészségügyi Intézet szervezett külföldi pácienskörrel rendelkező, 25 éve működő mosonmagyaróvári klinikájába, csapata bővítéséhez németül beszélő FOGÁSZATI ASSZISZTENS kollégát keres. Pályakezdők / tanulók jelentkezését is várjuk...tegnap 22:27
-
Étlapon, valamint napi menüajánlatban szereplő ételek elkészítése, tálalása Csoportok étkeztetéséhez szükséges, illetve rendezvényekre előrendelt ételek elkészítése Előkészületek elvégzésetegnap 12:45
-
Napi menü és a la carte ételek, pizza készítése.máj. 08.
-
ételek elkészítése Séffel egyeztetett receptúrák alapján, tálalási feladatok ellátása, a konyhai raktárkészlet megfelelő kezelése, beleértve teljes kőrűen az alapanyagok szakosított tárolását (FIFO) elv szerint, árú átvétel és elpakolás, konyhai takarítás munkafázisok a műszak be...máj. 08.
-
alapanyagok előkészítése, ételek elkészítése a konyhafőnökkel egyeztetett receptúrák alapján, tálalási feladatok ellátása, a konyhai raktárkészlet megfelelő kezelése, beleértve teljes kőrűen az alapanyagok szakosított tárolását (FIFO) elv szerint, higiéniai és konyhatechnológiai...máj. 06.
-
A pizzáink magas színvonalon, receptúra szerint történő elkészítése. Nyersanyagok előkészítése, feldolgozása. Konyhai berendezések üzemeltetése és a gépek, eszközök felelősségteljes használata. A higiéniai követelményrendszer betartása (takarítási feladatok a konyhán) Nyitás-zár...máj. 06.
-
Az ételek elkészítésében történő aktív részvétel és az ehhez tartozó irányítási és tervezési feladatkörök, munkafolyamatok konkrét levezénylése. Adminisztráció HACCP előírások betartásamáj. 05.
-
Szendvicsek, kencék készítése, adagolása, csomagolása, normák alapján. Panzió vendégek reggeliztetése, betanított szabványok alapján. Konyhai kisegítés. Munkaidő 4:00 - 12:30 között.máj. 03.
-
- alapanyagok feldolgozása és előkészítése - ételek előírás szerinti elkészítése, adagolása, tálalása, csomagolása - együttműködés a kisegítő személyzettel és felszolgálókkalmáj. 02.
-
A nyersanyagok előkészítése, feldolgozása (párolása, főzése, sütése) Ételek ízesítése, tárolása, adagolása, tálalásaápr. 25.