Állás elmentve
A hirdetést eltávolítottuk a mentett állásai közül.
Állások, munkák szakiskola / szakmunkás képzői végzettséggel, 3-5 év tapasztalattal
39 db találat
Szűrés
-
Automatizált gyártósoraink folyamatos működésének és hatékonyságának biztosítása, A gyártás során felmerülő mechanikus hibák feltárása, elhárítása és dokumentálása, Tervezett átállások, karbantartások elvégzése, gépegységek cseréje és alapanyag ellátásban való közreműködés, gyárt...May. 28.
-
Teljesértékű vezetői feladatok ellátása, gyors és higgadt, professzionális döntéshozatal a teljes konyhai csapat nevében. A mis-en alapos és az apró részletekre kiterjedő kóstolása és ellenőrzése szerviz előtt. A motivált, lendületes, pozitív munkamorál folyamatos fenntartása a...May. 28.
-
Alapanyagok előkészítése és feldolgozása Ételek szakszerű elkészítése HACCP előírások betartásaMay. 24.
-
A világhírű angol chef, Jamie Oliver budapesti éttermébe keresünk olyan szakács kollégákat, akik csapatjátékosok, könnyen megtalálják a közös hangot a munkatársakkal, hosszú távon terveznek, illetve ismerik és szeretik az olasz konyhát. Az étterem rendkívüli népszerűségnek örvend...May. 23.
-
Ételek előállításában való aktív részvétel, konyhai személyzet teljes körű irányítása, tálalásban való részvétel, tálaló személyzet irányítása alapanyagok megrendelése, átvétele, HACCP szabályok betartása és betartatása, munkavédelmi előírások betartása és betartatása...May. 23.
-
A Fővárosi Önkormányzat Kamaraerdei Úti Idősek Otthona Szakács munkakörbe keres munkatársat. Főbb feladatok, elvárások: - munkáját a konyhafőnök szakmai elvárásai és utasításai alapján végzi; - munkájára és a környezetére igényes; - felelősségteljes, rugalmas és precíz; - gon...May. 23.
-
Elsődleges feladata a Hotel konyhájának a Chef utasításai szerinti folyamatos, rendeltetésszerű, HACCP és higiéniai elvárások szerinti működésének felügyelete, irányítása és ellenőrzése. Aktív részvétel a vendéglátó egységek által nyújtott ételkínálat megújításában és megvalósít...May. 23.
-
Budapesti XXIII. kerületben lévő menza jellegű éttermünkbe keresünk tapasztalattal rendelkező, önmagára és munkájára igényes szakács munkatársakat.May. 22.
-
az ételek elkészítése, büfé főzése helyben fogyasztásra, á la carte ételek készítése helyben fogyasztásra, nyersanyagok előkészítése, feldolgozása, gépek, berendezések előírásszerű kezelése, tisztán tartása, HACCP előírások betartásaMay. 21.
-
A Chef teljes körű támogatása Kalkulációk és receptúrák betartása Precíz és önálló munkavégzés Raktárkészlet-ellenőrzés Konyhai higiénia és élelmiszer-biztonsági szabályok betartása Tanulók és a kisegítők munkájának ellenőrzése Saját munkaterület tisztántartása Jó kapcsolat kiala...May. 21.
-
Szállodai büféasztalra (reggeli, ebéd, vacsora, snack-ek) megfelelő ételek elkészítése, nagy mennyiségben főzés VIP vendégek kiszolgálása Minőségi étlapok összeállítása HACCP előírások ismerete és betartásaMay. 20.
-
Szállodai büféasztalra (reggeli, ebéd, vacsora), a’la carte étkezésre megfelelő ételek elkészítése, nagy mennyiségben főzés. A munkaidő naponta jellemzően 10-22 óráig tart, havi 15-16 nap.May. 16.
-
Szakács munkára keresünk kollégákat, akik egy újonnan nyílt, gyönyörű, 332 szobás szálloda konyhai munkáltataiban tudnak velünk dolgozni, fejlődni és az ibis/Tribe márka elvárásaival összhangban önállóan, kreatív módon tudnak az ételkészítés folyamatában részt venni mind a reggel...May. 13.
-
A kijelölt ételek elkészítése a konyhafőnök irányítása mellett, Gépek, berendezések kezelése, a munkaterület és munkaeszközök tisztán tartása.May. 09.
-
A kijelölt ételek elkészítése a konyhafőnök irányítása mellett, Gépek, berendezések kezelése, a munkaterület és munkaeszközök tisztán tartása.May. 09.
-
1. Ételek elkészítése: A szakácsnak elkészítenie az étterem menüjében szereplő ételeket, figyelembe véve a vendégek speciális étkezési igényeit és az alapanyagok frissességét. 2. Alapanyagok előkészítése: A szakácsnak elő kell készítenie és fel kell dolgoznia az alapanyagokat a f...May. 08.
-
Reggeli előkészítése, tálalása Rendezvények esetén Büféebéd/Büfévacsora előkészítése, tálalása Tiszta és átlátható munkaterület folyamatos fenntartása Gépek és berendezések előírásszerű használata, tisztán tartása Az elkészített ételek adagolása, tálalása, tárolása a HACCP-nek me...May. 02.
-
- alapanyagok feldolgozása és előkészítése - ételek előírás szerinti elkészítése, adagolása, tálalása, csomagolása - együttműködés a kisegítő személyzettel és felszolgálókkalMay. 02.
-
konyhai feladatok önálló elvégzése konyhafőnők által összeállított büfé vacsora elkészítése, tálalása A’la cart ételek elkészítése többi szakáccsal való együttműködés és a folyamatos kapcsolat tartása HACCP előírások betartása Pályakezdők jelentkezését is várjuk ...Apr. 30.