Állás elmentve
A hirdetést eltávolítottuk a mentett állásai közül.
Állások, munkák nem kell nyelvtudás nyelvtudással, szakiskola / szakmunkás képzői végzettséggel
69 db találat
Szűrés
-
Raktári ügyfelek kiszolgálása Autók rakodása (gépi) Árubeérkezés és kiadás során mennyiségi és minőségi ellenőrzés Megrendelések összekészítése Raktári rend fenntartásamáj. 15.
-
Az ételek elkészítésében történő aktív részvétel és az ehhez tartozó irányítási és tervezési feladatkörök, munkafolyamatok konkrét levezénylése. Adminisztráció HACCP előírások betartásategnap 18:25
-
Ételeink magas színvonalú, receptúra szerinti elkészítése, nyersanyagok előkészítése, feldolgozása, konyhai berendezések, gépek, eszközök felelősségteljes használata, higiéniai előírások betartása.tegnap 16:25
-
Főbb feladatok: Főzés, tálalás Együttműködés a chef-fel, kollégákkal Kiváló étel-, és tálalási minőség megtartása, produkálása Hatósági, HACCP szabályok betartásategnap 16:16
-
Nyersanyagok előkészítése, feldolgozása Hideg-meleg ételek elkészítése, tárolása, adagolása, tálalása Készletek nyilvántartása, Konyha területének tisztán tartása, az eszközök és berendezések higiéniai ellenőrzésetegnap 15:55
-
- Hidegpályán vagy melegpályán való munkavégzés (tapasztalatnak megfelelően) - Igényes, magas szintű főzési technikák alkalmazásategnap 15:48
-
Diósdi éttermünk bővülő csapatába keresünk olasz ízvilágban jártas, pizza és tésztás ételek készítésében tapasztalt szakács kollégákat heti 3-4 napra, 10-12 órában! Fiatalos csapat vár!tegnap 14:14
-
Teljes körű információt és tanácsot adsz a vásárlóink számára Pontosan felméred az igényeket és szakszerűen értékesítesz Kezeled a rendeléseket Kapcsolatot tartasz...tegnap 10:15
-
Ételek elkészítése és találása, főzés, alapanyagok előkészítése Az élelmiszerbiztonsági szabályok betartása és betartatása A konyha higiéniájának megőrzése, folyamatos tisztántartásategnap 09:45
-
Panziónkba keresünk szakácsot, aki svédasztalos reggeli illetve vacsora elkészítésében jártas.tegnap 09:20
-
Ételek előállításában való aktív részvétel, konyhai személyzet teljes körű irányítása, tálalásban való részvétel, tálaló személyzet irányítása alapanyagok megrendelése, átvétele, HACCP szabályok betartása és betartatása, munkavédelmi előírások betartása és betartatása...máj. 16.
-
Szállodai büféasztalra (reggeli, ebéd, vacsora), a’la carte étkezésre megfelelő ételek elkészítése, nagy mennyiségben főzés. A munkaidő naponta jellemzően 10-22 óráig tart, havi 15-16 nap.máj. 16.
-
reggeli elkészítése, kitálalása a reggeli kínálat frissítése árurendelés, áruátvétel költségek kézben tartása konyha tisztántartásamáj. 16.
-
Budapest belvárosi, stabil vendégkörrel rendelkező étterembe keresünk komoly, megbízható, munkájára és környezetére igényes, ápolt, több éves tapasztalattal és szakács végzettséggel rendelkező,önállóan (is) dolgozni tudó szakácsot.máj. 16.
-
Vezető séf utasításait követve változatos ételeket készítesz el vendégeinknek. Kreatív megoldásokkal megfűszerezed még a hétköznapi recepteket is. Az ételeket színvonalasan, professzionálisan tálalod vendégeinknek. Új, izgalmas receptötleteidet megosztod a csapattal...máj. 15.
-
Konyhai személyzet koordinálásra, motiválása; Kreatív, változatos ételek megkomponálása, étlap tervezésében való részvétel; Konyha gördülékeny működtetéséért felelősségvállalás.máj. 15.
-
Ételek elkészítése előre elkészített receptúrák alapján, Diétás részleg irányítása A konyhai raktárkészlet megfelelő kezelése, beleértve teljes kőrűen az alapanyagok szakosított tárolását (FIFO) elv szerint, Higiéniai és konyhatechnológiai (HACCP) szabályok betartása és betartatá...máj. 15.
-
- ételek magas szintű elkészítése - HACCP szabályok betartása - szakmai ambíciómáj. 15.
-
Éttermünk szakács kollégát keres csapatába. Konyhánk vezetői szakmailag felkészültek és dolgozó centrikusak.máj. 15.
-
Budapest belvárosi, stabil vendégkörrel rendelkező étterembe keresünk komoly, megbízható, munkájára és környezetére igényes, ápolt, több éves tapasztalattal és szakács végzettséggel rendelkező,önállóan (is) dolgozni tudó szakácsot. Mindezért cserébe magas bérezési paramétereket,...máj. 15.
-
A konyha teljes körű, gazdaságos üzemeltetése A konyhai alkalmazottak szakmai vezetése A konyhán használt anyagok gazdaságos kezelése és használata Az áru és raktárkészlet naprakész kezelése és egyeztetése az egységvezetővel Anyagkiszabat értelmezése, ellenőrzése, abból való munk...máj. 15.