Állás elmentve
A hirdetést eltávolítottuk a mentett állásai közül.
Állások, munkák nem kell nyelvtudás nyelvtudással, 1-3 év tapasztalattal
63 db találat
Szűrés
-
Raktári ügyfelek kiszolgálása Autók rakodása (gépi) Árubeérkezés és kiadás során mennyiségi és minőségi ellenőrzés Megrendelések összekészítése Raktári rend fenntartásamáj. 15.
-
nyersanyagok előkészítése, feldolgozása, melegkonyhai ételek és hidegkonyhai készítmények elkészítése, terítés, felszolgálás, adagolás, tálalás, közreműködik a munkakörnyezet, a konyha üzem tisztántartásában, a higiénés előírások betartásában, betartatásában...tegnap 15:03
-
Felelős több kisebb vendéglátóhely esti forgalmának realizálásáért. Irányítja, elszámoltatja a hozzá tartozó pultosokat, streetfoodos munkatársakat, összesen 8-10 főt. Biztosítja az ideális munkafeltételeket. Felügyeli a minőségi termék előállítást, kiszolgálást. Az üzletek 17-00...tegnap 13:35
-
Ételek, sütemények elkészítése, tálalása. Önálló munkavégzés. Árurendelés leadása és átvétele.tegnap 11:57
-
alapanyagok átvétele, feldolgozása és előkészítése ételek főzése és tálalása részvétel az étlap koncepció megalkotásában, javaslattétel új ételekre minőség ellenőrzése és sztenderdek betartása tanulók és szakács jelöltek koordinálása jó hangulat fenntartása :)...máj. 15.
-
Konyhai személyzet koordinálásra, motiválása; Kreatív, változatos ételek megkomponálása, étlap tervezésében való részvétel; Konyha gördülékeny működtetéséért felelősségvállalás.máj. 15.
-
Gyártáshoz szükséges alapanyagok átvétele, előkészítése, komissiózása, címkézése; Kézi anyagmozgatás (max. 20-25 kg); Készletek ellenőrzése, folyamatos nyomon követése; Számítógépes adatrögzítés, munkafolyamatok dokumentációja (SAP);máj. 15.
-
- ételek magas szintű elkészítése - HACCP szabályok betartása - szakmai ambíciómáj. 15.
-
A konyha teljes körű, gazdaságos üzemeltetése A konyhai alkalmazottak szakmai vezetése A konyhán használt anyagok gazdaságos kezelése és használata Az áru és raktárkészlet naprakész kezelése és egyeztetése az egységvezetővel Anyagkiszabat értelmezése, ellenőrzése, abból való munk...máj. 15.
-
Anyagkiszabat értelmezése, abból való munka elvégzése Az elkészült ételek előírás szerinti készen tartás Ételminták előírás szerinti vétele, hűtőtérben való tárolásuk figyelemmel kísérése Az ételkészítéshez kapcsolódó HACCP dokumentációjának vezetése...máj. 15.
-
A la carte ételek készítése, tálalása Heti 3-4 munka nap. Kezdő fizetés : nettó 40000 Ft / nap Munkaidő : 9-23máj. 14.
-
Ételek előkészítése, főzése és tálalása A konyhai eszközök, berendezések és munkaterületek karbantartása, tisztítása és előkészítése. Az alapanyagok tárolása, kezelése és felhasználása, Receptek követése és új ételek kifejlesztése. A munkatársakkal való együttműködés a munkafo...máj. 14.
-
Csapatbővítés céljából keressük SZAKÁCS munkatársunkat! - alapanyagok előkészítése, feldolgozása, adagolása, díszítése, tárolása - ételek szakszerű elkészítése receptúra alapján - az eszközök rendeltetésszerű használata - munkaterület tisztán tartása - segédszemélyzet munkájának...máj. 14.
-
-konyha vezetése -nyersanyagok előkészítése,feldolgozása -pizzatészta elkészítése,nyújtása,sütése -munkaterület tisztán tartásamáj. 14.
-
Budapesten a II. kerületben lévő 4 csillagos szállodában működő étterembe megbízható és elhivatott munkatársat keres. A kijelölt ételek technológiai előírások szerinti előkészítése konyhafőnök iránymutatásai alapján Szállodai büféasztalra (reggeli, ebéd, vacsora, snack-ek) me...máj. 14.
-
- Sütés, főzés, felfőzés, tálalásmáj. 14.
-
büfék elkészítése, tálalása a la carte ételek készítésemáj. 14.
-
Budai kisvendéglőbe hideg,- vagy melegkonyhai szakácsot keresünk!!! Gyakorlattal rendelkezők előnyben. Munkaidő:10-től 22-ig Munkabér: Megbeszélés és tudás alapján A jelentkezés menete: Fényképes önéletrajz küldése (Forgó-Hanák Krisztina részére) Személyes találkozás a konyhafőnö...máj. 14.
-
Ételek megfelelő hőmérsékleten való tartása, Ételek előkészítése, tálalása.máj. 14.
-
Belvárosi 5. kerületi, központi konyhánkba keresünk lelkes, motivált és megbízható szakácsot. Napi max. 8-10 órás műszakok A műszakok: 7:30-tól 16:00 - 17:00 óráig tartanak. ételek előkészítése, elkészítése, főzése a megadott receptúrák szerint konyhai kisegítők irányítása alap...máj. 14.
-
nyersanyagok előkészítése, feldolgozása hideg-meleg ételek készítése, tárolása, standard szerinti adagolása, esztétikus tálalása büfé reggeli elő-, illetve elkészítése konyhai higiénia és élelmiszer-biztonsági szabályok betartásamáj. 14.