Állás elmentve
A hirdetést eltávolítottuk a mentett állásai közül.
Állások, munkák középiskolai végzettséggel, 3-5 év tapasztalattal
19 db találat
Szűrés
-
Automatizált gyártósoraink folyamatos működésének és hatékonyságának biztosítása, A gyártás során felmerülő mechanikus hibák feltárása, elhárítása és dokumentálása, Tervezett átállások, karbantartások elvégzése, gépegységek cseréje és alapanyag ellátásban való közreműködés, gyárt...máj. 28.
-
Gépek, gépsorok, berendezések javítása, összeszerelése Gépek, berendezések üzembehelyezése, beállítása, tesztelése Hibák feltárása és elhárítása Komplex gépek elektromos és mechanikai összeszerelése: munkavégzés műszaki rajz és fényképes munkautasítások alapján Munkavégzés dokume...máj. 27.
-
- Séf utasítások és receptúrák szerint az ételek elkészítése - Nyersanyagok előkészítése, feldolgozása - Gépek, berendezések előírásszerű kezelése, tisztán tartása, - Tiszta, rendezett munkakörnyezetben fenntartása - Minőségi munkavégzésre való folyamatos törekvés...tegnap 15:40
-
Éttermünk szakács kollégát keres csapatába. Konyhánk vezetői szakmailag felkészültek és dolgozó centrikusak.tegnap 14:20
-
- Szervizben való aktív részvétel - Konyhai személyzet felügyelete - Elkészített ételek mennyiségének, minőségének, szakszerű tálalásának felügyelete. - HACCP betartatásamáj. 28.
-
Az állandó étlapon, valamint a napi menüajánlatban szereplő ételek elkészítése, tálalása Rendezvényekre előrendelt ételek elkészítése Előkészületek elvégzése Konyhai területek tisztán és rendben tartásamáj. 28.
-
A személyzeti konyhában az ételek elkészítése és tálalása, A személyzeti étkezések lebonyolításában való aktív részvétel, Kisegítő személyzet irányítása, Receptúrák követése, új technológiák kialakítása, Alapanyagok, félkész és késztermékek leltárának követése, Árurendelés lebony...máj. 28.
-
Olyan magas minőségű ételek elkészítése illetve tovább feldolgozása, mely nagy mértékben hozzájárul, az egységben a vendégélmény kialakulásához. Á la carte és bankett részleg kiszolgálása egyaránt.máj. 27.
-
Budapest belvárosi, stabil vendégkörrel rendelkező étterembe keresünk komoly, megbízható, munkájára és környezetére igényes, ápolt, több éves tapasztalattal és szakács végzettséggel rendelkező,önállóan (is) dolgozni tudó szakácsot. Mindezért cserébe magas bérezési paramétereket,...máj. 27.
-
Budapest belvárosi, stabil vendégkörrel rendelkező étterembe keresünk komoly, megbízható, munkájára és környezetére igényes, ápolt, több éves tapasztalattal és szakács végzettséggel rendelkező,önállóan (is) dolgozni tudó szakácsot.máj. 25.
-
Nyersanyagok előkészítése, feldolgozása különböző konyhatechnológiák alkalmazásával Ételek elkészítése és tálalása megrendelés alapján Látványkonyhához érkező vendégek rendeléseinek előkészítése Kollégák segítése és összehangolása Konyhai higiénia és élelmiszerbiztonsági szabályo...máj. 25.
-
Nyersanyagok előkészítése, feldolgozása Hideg-meleg ételek elkészítése, tárolása, adagolása, tálalása Készletek nyilvántartása, Konyha területének tisztán tartása, az eszközök és berendezések higiéniai ellenőrzésemáj. 24.
-
Ételek előállításában való aktív részvétel, konyhai személyzet teljes körű irányítása, tálalásban való részvétel, tálaló személyzet irányítása alapanyagok megrendelése, átvétele, HACCP szabályok betartása és betartatása, munkavédelmi előírások betartása és betartatása...máj. 23.
-
Budapesti XXIII. kerületben lévő menza jellegű éttermünkbe keresünk tapasztalattal rendelkező, önmagára és munkájára igényes szakács munkatársakat.máj. 22.
-
Szállodai büféasztalra (reggeli, ebéd, vacsora), a’la carte étkezésre megfelelő ételek elkészítése, nagy mennyiségben főzés. A munkaidő naponta jellemzően 10-22 óráig tart, havi 15-16 nap.máj. 16.
-
A kijelölt ételek elkészítése a konyhafőnök irányítása mellett, Gépek, berendezések kezelése, a munkaterület és munkaeszközök tisztán tartása.máj. 09.
-
A kijelölt ételek elkészítése a konyhafőnök irányítása mellett, Gépek, berendezések kezelése, a munkaterület és munkaeszközök tisztán tartása.máj. 09.
-
1. Ételek elkészítése: A szakácsnak elkészítenie az étterem menüjében szereplő ételeket, figyelembe véve a vendégek speciális étkezési igényeit és az alapanyagok frissességét. 2. Alapanyagok előkészítése: A szakácsnak elő kell készítenie és fel kell dolgoznia az alapanyagokat a f...máj. 08.
-
- alapanyagok feldolgozása és előkészítése - ételek előírás szerinti elkészítése, adagolása, tálalása, csomagolása - együttműködés a kisegítő személyzettel és felszolgálókkalmáj. 02.