Állás elmentve
A hirdetést eltávolítottuk a mentett állásai közül.
Szakács állások, munkák középiskolai végzettséggel
22 db találat
Szűrés
-
Gépek, gépsorok, berendezések javítása, összeszerelése Gépek, berendezések üzembehelyezése, beállítása, tesztelése Hibák feltárása és elhárítása Komplex gépek elektromos és mechanikai összeszerelése: munkavégzés műszaki rajz és fényképes munkautasítások alapján Munkavégzés dokume...máj. 22.
-
Konyha teljeskörű irányítása. Étlap tervezése, rendezvény menük összeállítása. Árurendelések, készletgazdálkodás, árkalkulációk összeállítása Higiéniai és egyéb előírások betartása és betartatása (HACCP rendszer üzemeltetése) Számítógép felhasználói szintű ismerete. Beosztás kész...ma 11:40
-
Budapest belvárosi, stabil vendégkörrel rendelkező étterembe keresünk komoly, megbízható, munkájára és környezetére igényes, ápolt, több éves tapasztalattal és szakács végzettséggel rendelkező,önállóan (is) dolgozni tudó szakácsot.tegnap 18:20
-
Teljes körű információt és tanácsot adsz a vásárlóink számára Pontosan felméred az igényeket és szakszerűen értékesítesz Kezeled a rendeléseket Kapcsolatot tartasz...tegnap 10:15
-
Nyersanyagok előkészítése, feldolgozása különböző konyhatechnológiák alkalmazásával Ételek elkészítése és tálalása megrendelés alapján Látványkonyhához érkező vendégek rendeléseinek előkészítése Kollégák segítése és összehangolása Konyhai higiénia és élelmiszerbiztonsági szabályo...tegnap 09:35
-
Gondoskodj arról, hogy mindig a vásárlók legyenek a középpontban, azáltal, hogy aktívan kapcsolatot létesítesz velük, eléred, hogy szívesen látott vendégnek érezzék magukat, és intézkedsz a kérdéseik és visszajelzéseik nyomán. Gondoskodj arról, hogy az irányításod alá terület min...máj. 24.
-
- Séf utasítások és receptúrák szerint az ételek elkészítése - Nyersanyagok előkészítése, feldolgozása - Gépek, berendezések előírásszerű kezelése, tisztán tartása, - Tiszta, rendezett munkakörnyezetben fenntartása - Minőségi munkavégzésre való folyamatos törekvés...máj. 23.
-
Ételek előállításában való aktív részvétel, konyhai személyzet teljes körű irányítása, tálalásban való részvétel, tálaló személyzet irányítása alapanyagok megrendelése, átvétele, HACCP szabályok betartása és betartatása, munkavédelmi előírások betartása és betartatása...máj. 23.
-
konyhai, előkészületi feladatok elvégzése, ételek elkészítése Séffel egyeztetett receptúrák, gyártmánylap alapján, tálalási feladatok ellátása, promóciók támogatása, lefőzése, tálalása, grillezés (ebédidőben), higiéniai és konyhatechnológiai (HACCP) szabályok betartása és betarta...máj. 23.
-
Éttermünk szakács kollégát keres csapatába. Konyhánk vezetői szakmailag felkészültek és dolgozó centrikusak.máj. 23.
-
Ételek elkészítése előre elkészített receptúrák alapján, Diétás részleg irányítása A konyhai raktárkészlet megfelelő kezelése, beleértve teljes kőrűen az alapanyagok szakosított tárolását (FIFO) elv szerint, Higiéniai és konyhatechnológiai (HACCP) szabályok betartása és betartatá...máj. 22.
-
Budapesti XXIII. kerületben lévő menza jellegű éttermünkbe keresünk tapasztalattal rendelkező, önmagára és munkájára igényes szakács munkatársakat.máj. 22.
-
Budapest belvárosi, stabil vendégkörrel rendelkező étterembe keresünk komoly, megbízható, munkájára és környezetére igényes, ápolt, több éves tapasztalattal és szakács végzettséggel rendelkező,önállóan (is) dolgozni tudó szakácsot. Mindezért cserébe magas bérezési paramétereket,...máj. 22.
-
Az állandó étlapon, valamint a napi menüajánlatban szereplő ételek elkészítése, tálalása Rendezvényekre előrendelt ételek elkészítése Előkészületek elvégzése Konyhai területek tisztán és rendben tartásamáj. 22.
-
napi menük, a’ la carte ételek, reggeli kínálat (szendvics, meleg reggeli) elkészítése munkanapokon (szabad hétvége), tálalási feladatok ellátása, nyersanyagok kezelése (vételezés, feldolgozás stb.), vonatkozó higiéniai és minőségbiztosítási szabályok betartása, konyhai kisegítők...máj. 21.
-
- Szervizben való aktív részvétel - Konyhai személyzet felügyelete - Elkészített ételek mennyiségének, minőségének, szakszerű tálalásának felügyelete. - HACCP betartatásamáj. 21.
-
Szállodai büféasztalra (reggeli, ebéd, vacsora), a’la carte étkezésre megfelelő ételek elkészítése, nagy mennyiségben főzés. A munkaidő naponta jellemzően 10-22 óráig tart, havi 15-16 nap.máj. 16.
-
Vezető séf utasításait követve változatos ételeket készítesz el vendégeinknek. Kreatív megoldásokkal megfűszerezed még a hétköznapi recepteket is. Az ételeket színvonalasan, professzionálisan tálalod vendégeinknek. Új, izgalmas receptötleteidet megosztod a csapattal...máj. 15.
-
Nyersanyagok előkészítése, feldolgozása, a feldolgozásra kerülő nyersanyagok minőségének és mennyiségének ellenőrzése, az előírt technológiai folyamatok betartása, betartatása, ételek időben történő elkészítése, adagolása, tárolása, az elkészült ételek minőségi és mennyiségi elle...máj. 15.
-
1. Ételek elkészítése: A szakácsnak elkészítenie az étterem menüjében szereplő ételeket, figyelembe véve a vendégek speciális étkezési igényeit és az alapanyagok frissességét. 2. Alapanyagok előkészítése: A szakácsnak elő kell készítenie és fel kell dolgoznia az alapanyagokat a f...máj. 08.
-
A vezető séf utasításait követve változatos ételeket készítesz el vendégeinknek Kreatív megoldásokkal megfűszerezed még a hétköznapi recepteket is Az ételeket színvonalasan, professzionálisan tálalod vendégeinknek Új, izgalmas recept ötleteidet megosztod a csapattal...máj. 03.