Állás elmentve
A hirdetést eltávolítottuk a mentett állásai közül.
Állások, munkák szakiskola / szakmunkás képzői végzettséggel, 5-10 év tapasztalattal
34 db találat
Szűrés
-
Menüfőzés, gyermek étkeztetés közétkeztetés kiszállítás önálló szakács tevékenység ( ami, magába foglalja a szakmához tartozó feladatokat)ma 08:02
-
Az Ebatta étterem Százhalombattán SZAKÁCSOT keres! - húsok és egyéb nyersanyagok ismerete, profi előkészítése - fritőz, rostlap, tésztafőző használata - raktárkezelés, leltározás - munkakörnyezet rendben tartásategnap 17:50
-
- ételek előkészítése, elkészítése, tárolása, tálalásategnap 16:15
-
Gyere hozzánk, ha szeretnél részt venni a hamarosan megnyíló pizzériánk és új konyha részlegünk tervezésében, új receptúrák, nyersanyagok megtalálásában és velünk készülnél egy magas szintű technológiájú és minőségű konyharendszer megalkotásában. Figyelemmel kísérni az étterem...tegnap 15:20
-
telek előkészítése, A kijelölt ételek fűszerezése, elkészítése, Nyersanyagok feldolgozásának ellenőrzése, Séf munkájának segítése.tegnap 10:40
-
Szállodai szakács feladatok professzionális ellátása a Mercure márka elvárásainak megfelelően, reggeliztetés, esetenként a la carte és bankett feladatkörben is Munkaterület tisztántartása a higiéniai előírások alapjánápr. 25.
-
Elvárások:- megfelelő szakismeretek és szakmai tapasztalat (min. 2-3 év) - alapanyagok és ételek szakszerü elkészitése és tárolása - precíz, a munkájára és önmagára igényes - motivált, lojális, - kiegyensúlyozott életvitelápr. 25.
-
Az étlapunkon szereplő ételek magas színvonalon, előre megadott receptúra szerint történő elkészítése; Alapanyagok előkészítése és feldolgozása; Konyhai berendezések üzemeltetése és a gépek, eszközök felelősségteljes használata; A magas higiéniai követelményrendszer betartása...ápr. 24.
-
Egerbe, a Macok Bisztró csapatába, Macsinka János konyhájába létszámbővítés miatt keresünk gyakorlott, kreatív, fiatalos, agilis, munkájára igényes, önállóan dolgozni tudó szakácsot. Feladatok: a konyha működésében való aktív részvétel stílusos, kreatív tálalás konyhai gazdálkodá...ápr. 24.
-
Alapanyagok előkészítése, Főzés- és sütés az előre megadott menüterv alapján, Munkaterület tisztán tartása.ápr. 24.
-
ételeink nagy mennyiségben, receptúra szerint történő elkészítése nyersanyagok előkészítése, feldolgozása nagykonyhai berendezések üzemeltetése és a gépek, eszközök felelősségteljes használata a magas higiéniai követelményrendszer betartásaápr. 24.
-
Alapanyagok előkészítése, Főzés- és sütés a közétkeztetésben előre megadott menüterv alapján, Munkaterület tisztántartása.ápr. 24.
-
Nemzetközi környezetben, modern, jól felszerelt, légkondicionált konyhában végezheted napi feladataid, a szálloda konyhafőnökének közvetlen irányítása alatt. 10 fős konyhai csapat közreműködésével 120 fős befogadó képességű éttermünkben szakácsainkra vár a szállodavendégek A’la...ápr. 23.
-
Nemzetközi környezetben, modern, jól felszerelt, légkondicionált konyhában végezheted napi feladataid, a szálloda konyhafőnökének közvetlen irányítása alatt. 10 fős konyhai csapat közreműködésével 120 fős befogadó képességű éttermünkben szakácsainkra vár a reggeliztetés 5:00-13...ápr. 23.
-
büfék elkészítése, tálalása a la carte ételek készítéseápr. 23.
-
- igényes, magas szintű főzési technikák alkalmazása - az étterem a'la carte étlapjának előkészítésében való aktív részvétel - napi előkészületek elvégzése - saját munkakörbe tartozó feladatok önállóan történő elvégzéseápr. 22.
-
éttermünk étel kínálatának elkészítése, az ételek tálalása az ételkészítési sztenderdek maximális, következetes betartása a főzés, tálalás során, beleértve a munkafolyamatokat, higiéniai elvárásokat a konyha gazdálkodásának betartásaápr. 22.
-
TERMELŐKONYHÁS SZAKÁCS Napi főzési, előkészítési feladatok ellátása. Receptúra alapján ételek főzése nagy tételben Zöldség előkészítés, darabolás Készételek csomagolása, vákuumozása Adagolás, készételek receptjeinek kimérése Pontos, tiszta munkavégzés, receptek, előírások betartá...ápr. 20.
-
a konyhai dolgozók inspirálása, motiválása, koordinálása és felelősségteljes vezetése élelmiszerbiztonsági szabályok szigorú betartása igényes munkavégzés a konyhai személyzet beosztásának elkészítése az árukészlet rendelése és kezelése a vendégelégedettség és a minőség folyamato...ápr. 19.
-
A la carte ételek készítése, tálalása Heti 3-4 munka nap. Kezdő fizetés : nettó 40000 Ft / nap Munkaidő : 9-23ápr. 18.