Állás elmentve
A hirdetést eltávolítottuk a mentett állásai közül.
Szakács állások, munkák >10 év tapasztalattal
27 db találat
Szűrés
-
Tihanyi magánkikötőbe szakácsot keresünk, májustól szeptemberig. Nem csárda étterem, grill ételekre szakosodott étlap!ma 00:45
-
Ételek alapanyagok előkészítése, főzése, sütése, tálalása Áru átvétel, kollégák munkájának segítése, csapatban együttműködés. HACCP és FIFO elv nyomon kővetése, betartása.ápr. 26.
-
A’la carte étlap ételeinek elkészítése, menü főzése, a konyhafőnök által kiosztott konyhai feladatok elvégzése.ápr. 26.
-
Alapanyagok, félkész és készételek kezelése. Alapanyag beszerzés. Kalkulációk az alapanyagfelhasználáshoz, költséghatékony üzemeltetés. Étlaptervezés a szezonalitás figyelembevételével. Minőségi ételek készítése és tálalása. Kisegítő személyzet munkájának irányítása, összehangolá...ápr. 26.
-
Szakácsot keresünk sárvári szállodánkba hosszú távra fő állásban. Lakhatási lehetősséggel, és magas fizetéssel.ápr. 26.
-
Tapasztalt szakácsokat keresünk nagy forgalmú tapas éttermünk csapatába a Bazilika szomszédságában. Minimum 2 év releváns szakmai tapasztalattal rendelkező, csapatban és nyomás alatt dolgozni tudó, szakmailag motivált, saját munkájára igényes szakácsokat keresünk. Nettó 2.500 - 3...ápr. 25.
-
Az ételeink magas színvonalon, receptúra szerinti, szenvedéllyel történő elkészítése; Nyersanyagok előkészítése, feldolgozása; Konyhai berendezések üzemeltetése és a gépek, eszközök felelősségteljes használata; A magas higiéniai követelményrendszer betartása...ápr. 25.
-
III. kerületben található Bisztrónkba keresünk szakács - pizzaszakácsot. Főbb feladatok: -Étlapon szereplő tészták, burgerek, saláták készítése, tálalása. -Római stílusú pizzák készítése helyben fogyasztásra és elvitelre, kiszállításra.ápr. 24.
-
Étlapon szereplő ételek elkészítése, konyha rendben, tisztán tartása, következő napokra előkészülés, aru rendelésápr. 24.
-
- A'la cart ételek, napi menü elkészítése - Tálalás - Előkészítési feladatok - Készletgazdálkodás - Napi ajánlatok készítése, részvétel az étlap kidolgozásában - Konyha tisztántartása - HACCP-nek való megfelelés biztosítása, szabályok betartásaápr. 24.
-
Olyan munkatársat keresünk, aki csapatjátékos, jó szándékú, könnyen megérteti magát munkatársaival és hosszú távon tervez.ápr. 24.
-
Aktív és kreatív munkavégzés a konyha különböző részterületein, nyersanyagok előkészítése feldolgozása, hideg és melegételek készítése és esztétikus tálalása. Büfé reggeli, bankettek, bekészítések és menü étekztetés lebonyolítása. Konyhai higiénia és élelmiszerbiztonsági szabályo...ápr. 23.
-
A Római part több évtizedes múlttal rendelkező önkiszolgáló éttermébe, az EVEZŐS SÖRKERTBE keressük KONYHAFŐNÖK kollégánkat! Feladatod lesz: éttermünk étel kínálatának elkészítése, az ételek tálalása az ételkészítési sztenderdek maximális, következetes betartása a főzés, tálalás...ápr. 23.
-
A Római part több évtizedes múlttal rendelkező önkiszolgáló éttermébe az EVEZŐS SÖRKERTBE keressük FRITU SZAKÁCS kollégánkat! alapanyagok előkészítése fritu pálya kézben tartása, a fogások elkészítése saláták készítéseápr. 23.
-
Székesfehérvár belvárosában található prémium étterem,szakács állást hirdet fix beosztással. Munkájára igényes, csapatban jól dolgozni tudó kollégát keresünk.ápr. 23.
-
Az ételeink magas színvonalon, receptúra szerinti, szenvedéllyel történő elkészítése; Nyersanyagok előkészítése, feldolgozása; Konyhai berendezések üzemeltetése és a gépek, eszközök felelősségteljes használata; A magas higiéniai követelményrendszer betartása...ápr. 23.
-
Az Eventrend Grouphoz tartozó, romantikus hangulatú, turisták által kedvelt éttermünkbe a Városliget Café-ba keressük BANKETT SZAKÁCS kollégánkat. Miben számítunk rád? rendezvények hideg, meleg ételeinek készítése, tálalása kalkulációk betartása esetenként látvány ételek készíté...ápr. 23.
-
Minőségi előkészített anyagokból való főzésápr. 23.
-
- Az étlapon szereplő ételek, hidegtálak elkészítése, tálalása - A készletek, nyersanyagok megrendelésében való aktív részvétel - A higiéniai szabályok betartása - A nyersanyagok előkészítése, feldolgozása - Az ételek tárolásaápr. 22.
-
- Napi menü készítése - A’la carte étlap ételeinek készítése - Munkaterület, eszközök tisztántartása - Árurendelés összeírásaápr. 19.