Állás elmentve
A hirdetést eltávolítottuk a mentett állásai közül.
Szakács állások, munkák 5-10 év tapasztalattal
57 db találat
Szűrés
-
Teljesértékű vezetői feladatok ellátása, gyors és higgadt, professzionális döntéshozatal a teljes konyhai csapat nevében. A mis-en alapos és az apró részletekre kiterjedő kóstolása és ellenőrzése szerviz előtt. A motivált, lendületes, pozitív munkamorál folyamatos fenntartása a...máj. 28.
-
Gépek, gépsorok, berendezések javítása, összeszerelése Gépek, berendezések üzembehelyezése, beállítása, tesztelése Hibák feltárása és elhárítása Komplex gépek elektromos és mechanikai összeszerelése: munkavégzés műszaki rajz és fényképes munkautasítások alapján Munkavégzés dokume...máj. 27.
-
Szükséges alapanyagok és munkaeszközök előkészítése Alapanyagok feldolgozása Ételek elkészítése Konyhai berendezések kezelése, üzemeltetése Ételek minőségének figyelése az elkészítés és tálalás során Higiéniai és élelmiszer-biztonsági szabályok ismertetése és betartatása Tálalás...tegnap 17:03
-
Siófok szórakoztató negyedében, a Petőfi sétányon egy kis családias mexikói étterembe/gyorsétterembe keresünk téged, akinek ha van gyakorlata az nagyszerű, de ha nincs az sem baj szívesen bevezetünk ebbe a világba. Ha kellően szereted a kihívásokat, megállod a helyed és késztetés...tegnap 11:31
-
Olyan munkavállalók jelentkezését várjuk, akik kitartóak, lendületesek, precizitás és kreativitás jellemzi a munkavégzésüket.tegnap 16:05
-
Ételek időbeni elkészítése , megfelelő minőség mellett Anyagnorma szerinti étlapon szereplő ételek elkészítése Tisztaság megtartása és folyamatos biztosítása Segéd vagy segédek irányítása Alapanyag tárolásának megfelelő szabályok szerinti biztosítása Haccp betartása...tegnap 11:20
-
Hozzávalók előkészítése a főzéshez, beleértve az ételek adagolását, aprítását és tárolását. Friss gyümölcsök és zöldségek mosása, pucolása Összetevők lemérése és összekeverése Ételek előkészítése és főzése minőségi szabványok, kiszerelési szabványok és ételkészítési ellenőrző lis...tegnap 09:50
-
-konyha vezetése -nyersanyagok előkészítése,feldolgozása -pizzatészta elkészítése,nyújtása,sütése -munkaterület tisztán tartásamáj. 28.
-
Bisztró étlap lefőzése és színvonalas tálalására keresünk szakács kollégát.máj. 28.
-
A személyzeti konyhában az ételek elkészítése és tálalása, A személyzeti étkezések lebonyolításában való aktív részvétel, Kisegítő személyzet irányítása, Receptúrák követése, új technológiák kialakítása, Alapanyagok, félkész és késztermékek leltárának követése, Árurendelés lebony...máj. 28.
-
A szálloda konyháiban ételek készítése, tálalása A reggeliztetés lebonyolításában való aktív részvétel Kisegítő személyzet irányítása Receptúrák betartása, betartatása Alapanyagok, félkész és késztermékek leltárinak követése Árurendelés összeírása...máj. 28.
-
Kézműves burgerek készítése friss alapanyagokból, gyros, snackek elkészítése, tálalása, konyhai előkészítő műveletek végzése.máj. 28.
-
pálya feltöltése pálya tisztán tartása HACCP követelmények betartása blokkoztatásmáj. 28.
-
ételek készítése, tálalása, tárolása, adagolása. személyzet felügyelete, önálló, megbízható, igényes munkavégzés.máj. 28.
-
- készletek ellenőrzése, hozzávalók megrendelése ételkészítéshez - meleg és hideg ételek készítése - ételek elkészítése a közvetlen tálalás előtt - felelősség az előállított ételek minőségéért és a szabványok, technológiai eljárások, adagméretek betartásáért, - a megfelelő ad...máj. 28.
-
Svájci tradicionális ételek előkészítése Félpanzió elkészítése Mivel nincs konyhafőnök ezért az árut a konyha írja össze a tulajdonossal egyeztetve. Az étterem maximum kapacitása 80-100 főmáj. 27.
-
Az adott pályának a megfőzése, tisztán tartása és rendszerezése Főzési feladatok önálló ellátása Az ételek szakszerű és időre történő elkészítése Konyhai kisegítők koordinálása Recepteknek a betartása HACCP betartása és ismeretemáj. 27.
-
a Konyha részleg munkájának megszervezése, felügyelete, az elvégzett feladatok ellenőrzése a kollégák szakmai fejlesztése tanulók koordinálása, oktatása az á la carte étlap és a félpanziós menüajánlatok összeállítása és folyamatos (szezonális) megújítása a kiírás szerinti ételek...máj. 27.
-
A receptúráink alapján az ételek elkészítése és tálalása. A konyha rendbetartása.máj. 27.
-
Főzési feladatok önálló ellátása Az ételek szakszerű és időre történő elkészítése Konyhai kisegítők koordinálásamáj. 27.
-
A konyhai csapat koordinálása és felelősségteljes vezetése Élelmiszerbiztonsági szabályok szigorú betartása Igényes, precíz munkavégzés és ennek elvárása a kollégáktólmáj. 27.