Állás elmentve
A hirdetést eltávolítottuk a mentett állásai közül.
Pályakezdő szakács állások, munkák
17 db találat
Szűrés
-
Raktári ügyfelek kiszolgálása Autók rakodása (gépi) Árubeérkezés és kiadás során mennyiségi és minőségi ellenőrzés Megrendelések összekészítése Raktári rend fenntartásamáj. 08.
-
a'la carte ételek és déli menü készítése főzés és tálalási feladatok ellátásategnap 16:05
-
Majdnem 100 éves vendéglőnkbe keresünk új kollégát, aki segíteni tud a megnövekedett forgalom kiszolgálásában. Teljes munkaidős, nem idénymunka. Heti 40 órás munkaidő, fix órabér, forgalomfüggő havi bónusz. Várjuk pályakezdők jelentkezését is.tegnap 13:27
-
Raktárosi feladatok ellátása, termékek kicsomagolásaFriss
-
Szállodai büféasztalra (reggeli, ebéd, vacsora, snack-ek) megfelelő ételek elkészítése, nagy mennyiségben főzés VIP vendégek kiszolgálása Minőségi étlapok összeállítása HACCP előírások ismerete és betartásamáj. 13.
-
Étterem vendégei számára a'la carte, ételek elkészítése Napi menü elkészítése Készletek felmérése, nyersanyagok megrendelése Nyersanyagok előkészítése, feldolgozása Segédszemélyzet munkájának irányítása Konyhai gépek, berendezések üzemeltetése, felügyelete, rendben tartása HACCP...máj. 13.
-
Szakács munkatársat keres (teljes munkaidő) a szegedi Stüszi Vadász Étterem.máj. 10.
-
Nyersanyagok előkészítése, feldolgozása Hideg-meleg ételek elkészítése, tárolása, adagolása, tálalása Készletek nyilvántartása, Konyha területének tisztán tartása, az eszközök és berendezések higiéniai ellenőrzésemáj. 10.
-
Szendvicsek, kencék készítése, adagolása, csomagolása, normák alapján. Panzió vendégek reggeliztetése, betanított szabványok alapján. Konyhai kisegítés. Munkaidő 4:00 - 12:30 között.máj. 10.
-
Ráckevén családi vállalkozásként 17 éve működő A'la carte éttermünkbe keressük önállóan dolgozni tudó kollégáinkat. Feladatok: - ételek előkészítése, elkészítése, tálalása - áruátvétel - munkaterület tisztántartása - HACCP betartásamáj. 10.
-
A kijelölt ételek elkészítése a konyhafőnök irányítása mellett, Gépek, berendezések kezelése, a munkaterület és munkaeszközök tisztán tartása.máj. 09.
-
A kijelölt ételek elkészítése a konyhafőnök irányítása mellett, Gépek, berendezések kezelése, a munkaterület és munkaeszközök tisztán tartása.máj. 09.
-
Nyersanyagok előkészítése, feldolgozása Ételek elkészítése, ízesítése, tárolása, adagolása, tálalása Készletek nyilvántartása Konyha területének tisztán tartása, az eszközök és berendezések higiéniai ellenőrzésemáj. 08.
-
Reggeli előkészítése, tálalása Rendezvények esetén Büféebéd/Büfévacsora előkészítése, tálalása Tiszta és átlátható munkaterület folyamatos fenntartása Gépek és berendezések előírásszerű használata, tisztán tartása Az elkészített ételek adagolása, tálalása, tárolása a HACCP-nek me...máj. 02.
-
- alapanyagok feldolgozása és előkészítése - ételek előírás szerinti elkészítése, adagolása, tálalása, csomagolása - együttműködés a kisegítő személyzettel és felszolgálókkalmáj. 02.
-
Az ételek elkészítése itiner szerint. Dagasztás Kézzel nyújtás Láncos kemencében formában sütés Higiéniai előírások betartásaápr. 29.
-
Pizza tészta készítése és feltétezéseápr. 24.