Állás elmentve
A hirdetést eltávolítottuk a mentett állásai közül.
Állások, munkák középiskolai végzettséggel, 1-3 év tapasztalattal
9 db találat
Szűrés
-
A balatonvilágosi 4*-os Tópart Hotel és Étterembe gyakorlattal rendelkező szakácsot / beugrós szakácsot keresünk éves állásra vagy szezonra.máj. 28.
-
A KORONA Zrt. balatonvilágosi üdülőjébe Konyhavezetői/Üdülőgondnoki munkakörbe szakács végzettséggel rendelkező munkatársat keres. Június közepétől Augusztus végéig intenzív munkavégzésre van szükség, napi átlag 16 adag ebéd megfőzése mellett feladat a vendégek fogadása, adminisz...máj. 27.
-
A KORONA Zrt. balatonvilágosi üdülőjébe Konyhavezetői/Üdülőgondnoki munkakörbe szakács végzettséggel rendelkező munkatársat keres. Június közepétől Augusztus végéig intenzív munkavégzésre van szükség, napi átlag 16 adag ebéd megfőzése mellett feladat a vendégek fogadása, adminisz...máj. 27.
-
Fontos, hogy érdekeljen a gasztronómia, ismerd az alapvető fogalmakat és kifejezéseket nagyon örülünk, ha már rendelkezel némi tapasztalattal rugalmasan alkalmazkodsz a nem várt helyzetekhez szereted a szakmádat és imádsz ételeket alkotni hosszútávú munkalehetőséget keresel rende...máj. 27.
-
Hotel Wellamarin Zamárdi felújítás után újra nyíló és évesen nyitva tartó Balaton parti A' La Carte Bisztró Vendégeinek maximális kiszolgálása: Az előírtaknak megfelelő, receptúrában foglaltak szerinti ételkészítés, a kiírások, rendelések szerinti mennyiségben és minőségben. étla...máj. 25.
-
Housekeepingen dolgozók munkájának szervezése és ellenőrzése Heti / havi leltárak vezetése Textilek leltározása, kezelése, kapcsolattartás a mosodával Higiéniával kapcsolatos rendelések összeállítása, nyomonkövetése A magas szintű szolgáltatás és tisztaság elősegítése és biztos...máj. 23.
-
Elsődleges feladata a Hotel konyhájának a Chef utasításai szerinti folyamatos, rendeltetésszerű, HACCP és higiéniai elvárások szerinti működésének felügyelete, irányítása és ellenőrzése. Aktív részvétel a vendéglátó egységek által nyújtott ételkínálat megújításában és megvalósít...máj. 23.
-
szállodai panziós étkeztetés biztosítása a’la carte ételek készítése alapanyagok előkészítése és feldolgozása együttműködés a konyhafőnökkel önálló munkavégzés konyhai berendezések üzemeltetése, a gépek, eszközök felelősségteljes használata HACCP előírások betartása árurendelés l...máj. 23.
-
- rendezvényszervezés - étteremvezetés - alapanyag-beszerzés koordinálása - munkáltatói joggyakorlás a konyhai személyzet (szakácsok, kisegítők, élelmezésvezető) felett - marketing tevékenység, illetve annak megszervezése - kapcsolattartás a könyvelővel és a fenntartó önkormányza...máj. 23.