Állások, munkák és állásajánlatok

6 db találat
 • Minőségellenőr

  Kaposvár, 7400 Pécsi utca 67-69.
  A higiéniai és minőségi követelmények ellenőrzése az üzemünkben Folyamatos kontrollálása a gyártásközi folyamatoknak Neked kell a beérkező alapanyagokat és segédanyagokat is minőségi szempontból ellenőrizned A Te feladatod lesz, az elkészült termék.
 • Tanműhelyvezető

  Marcali, Ziehl-Abegg u. 1-2.
  A vállalati szakképzés folyamatának támogatása Az tanulók magas színvonalon történő gyakorlati oktatásának biztosítása Belső szakmai képzések kialakítása és teljes körű ügyintézése Kapcsolattartás a Szakképzési Centrummal, közép- és általános iskol.
 • Távvezetéki projektvezető

  Budapest, Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye
  Közreműködés a kijelölt ajánlatok kidolgozásában úgy, mint műszaki specifikációk meghatározása a felhasználni kívánt anyagok, illetve az elvégzendő munkafolyamatok vonatkozásában. A kijelölt projektek teljes körű vezetése a szerződés létrejöttétől a garanciális id.
 • Recepciós

  Gálosfa
  érkező vendégek fogadása, tájékoztatása telekommunikációs eszközök használata információszolgáltatás adminisztratív feladatok ellátása
 • Ügyvezetői referens

  Kaposvár
  az ügyvezető igazgató stratégiai és operatív, napi munkájának támogatása: szakmai anyagok, prezentációk előkészítése, megbeszélések leszervezése a titkársággal együttműködve, azokon való aktív részvétel, munkaanyagok összeállítása, jegyzőkönyv készítése, feladatok nyomon.
 • Szabályozás szakértő

  Siófok
  Támogatja és közreműködik a földgázszállítás integrált irányítási rendszerének (MIR, MBIR, IBIR, KLIR; EgIR, HIR, EFQM) működtetésében, fejlesztésében. Közreműködik az integrált irányítási rendszerhez kapcsolódó belső tájékoztatás, oktatási, teljesítmény mérési mó.