Állás elmentve
A hirdetést eltávolítottuk a mentett állásai közül.
Állások, munkák és állásajánlatok
10 db találat
Szűrés
-
Szakácsot / főzőasszonyt keresünk sárvári szállodánkba hosszú távra fő állásban. Lakhatási lehetősséggel, és magas fizetéssel.tegnap 11:20
-
Vendégek kiszolgálása; Események szervezésében aktív részvétel.máj. 08.
-
Folyamatoptimalizálási, fejlesztési lehetőségek feltárása, a megvalósításban való aktív részvétel Normák, ciklusidők monitorozása, fejlesztése és a folyamat mutatók hatékonyságának javítása Termeléstámogatás, munkautasítások készítése a folyamatok standardizálása Oktató anyagok k...máj. 07.
-
Az orvosi szakma szabályainak és az Ensana szállodalánc sztenderdjeinek megfelelően elvégzi a szállodákba érkező betegek vizsgálatát, valamint a szükséges kontroll vizsgálatokat. A vendégek számára kezelési programokat állít össze. Önállóan, tolmács segítsége nélkül lebonyolítja...máj. 07.
-
A gyártási tervben előírt termékek elvárt minőségben és mennyiségben, időre történő legyártása A beosztottak optimális szervezése, irányítása és fejlesztése Napi munkaszervezési feladatok elvégzése Technológiai és a higiéniai előírások betartása és betartatása Bejárásokon és audi...máj. 07.
-
Ételek magas színvonalon történő elkészítése, majd azok tálalása és tárolása, A rábízott feladatok maradéktalan, szakszerű elvégzésemáj. 06.
-
Gépkezelőt keresünk sárvári csomagolóanyag gyártó üzemünkbe.2 műszakos munkarend, azonnali kezdési lehetőség. Fóliagyártásban szerzett tapasztalat előnyt jelent. Azonnali kezdési lehetőség. Elvárás: jó fizikai kondíció. Jelentkezni önéletrajz csatolásával lehet, bérigény megjel...máj. 06.
-
Beérkezett számlák nyilvántartásba vétele; Kimenő és beérkező postai küldemények ügyintézése; Egyenlegközlők küldése; Fizetési emlékeztetők küldése; Szerződések nyilvántartása, rendszerezése; Vállalatirányitási rendszerben történő partneradat rögzítés; Bejövő, kimenő számlák irat...máj. 06.
-
a konyha üzemelési és termelési feladatainak szervezése, a konyhai személyzet munkájának irányítása, gondos alapanyag / nyersanyag gazdálkodás, HACCP előírások betartása és betartatása, az üzleti egység törvényi és jogszabályi kereteknek megfelelő működtetése, hatékony, együttműk...máj. 01.
-
Konyhai személyzet koordinálásra, motiválása; Kreatív, változatos ételek megkomponálása, étlap tervezésében való részvétel; Konyha gördülékeny működtetéséért felelősségvállalás.ápr. 30.