Állások, munkák és állásajánlatok

108 db találat
 • Linux mérnök

  Budapest, XI. kerület
  Pre-sales folyamatok műszaki szempontból való támogatása, ügyféligények felmérése és megvalósítása a kiberbiztonság területén Rendszerintegrációs projektek levezetése az ügyfeleknél on-site Rendszerdokumentáció biztosítása, az ügyfelek és az L2 support csa.
 • Junior IT system engineer

  Budapest, XI. kerület
  Ügyfeleink és az INITON munkatársainak támogatása Közreműködés üzletileg kritikus, magas rendelkezésre állású IT rendszerek kialakításában és üzemeltetésében (tanácsadó, illetve fejlesztő kollégáinkkal együttműködve) Aktív szerepvállalás az üzemeltetés fol.
 • Kliensüzemeltető/Desktop support

  Budapest
  az ügyfeleink informatikai rendszereinek zavartalan működésének biztosítása az egyik fő feladatod lenne a felhasználóktól érkező IT problémák megoldása személyesen vagy távmenedzsment eszközökkel feladataid precíz dokumentálása ticketing rendszer használat.
 • Műszaki előkészítő

  3324 Felsőtárkány
  NYÁK ültető programok készítése Dokumentáció készítés, ellenőrzés Stencildizájn kialakítása, dokumentálása, lézervágása Késztermékek tesztelése, ellenőrzése, hibaelhárítása
 • IT Projekt Menedzser

  Budapest
  Public Cloud projektek üzemeltetésének és karbantartásának menedzselése Kapcsolattartás az ügyfelekkel SLA szolgáltatás teljesítése és az üzemeltetési, karbantartási folyamatok fejlesztése A felmerülő problémákban segítségnyújtás biztosítása a proj.
 • IT vezető

  Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
  A hardver és szoftver eszközök rendeltetésszerű használatának biztosítása a felhasználói igények figyelembevételével; Az IT rendszerek alkalmazásának oktatása Kommunikációs eszközök beszerzésének, a velük kapcsolatban felmerült problémák megoldásainak irán.
 • Alkalmazás támogató elemző (B28ATE)

  Budapest, XIII. Kerület
  Banki üzleti alkalmazások szállító oldali támogatása Beérkező hibajegyek feldolgozása, kezelése Kapcsolattartás az ügyfél oldali felelősökkel (mail, ticketing rendszer, telefon) Szoros együttműködés az adott terület rendszerszervező kollégáival
 • Adatbázis adminisztrátor (B134AA)

  Budapest
  Adatbázis szerver oldali rendszergazdai feladatok ellátása Adatbázisok monitorozása, felügyelete, mentése, archiválása Disaster recovery, hozzáférés-kezelés, patch management és teljesítmény hangolási feladatok ellátása Hibakeresés (probléma detekt.
 • Alkalmazás üzemeltető

  Budapest
  Fontos feladatot fogsz ellátni a backend rendszereink és a hatáskörükben futó alkalmazások/szolgáltatások üzemeltetésében; A rendszerhez kapcsolódó adatbázisokat felügyeled, rendszerek változáskezelési (change management) feladatait látod el; Hozzád fog ta.
 • IT Alkalmazás üzemeltető

  Budapest, II. Kerület
  Informatikai rendszerek tervezése és kialakítása A munkavégzés folyamatos dokumentálása A vállalat által használt, saját fejlesztésű és third party alkalmazásainak üzemeltetése Projektek, folyamatok létrehozása és adminisztrálása Performanc.