Állások, munkák és állásajánlatok

8 db találat
 • Senior PHP fejlesztő

  Budapest, 1033 Ángel Sanz Briz út 13.
  Önálló fejlesztési feladatokat végzel majd a meglévő rendszereinkben, ennek keretében új funkciók tervezése és implementálása, hibák, biztonsági rések feltárása és javítása is a feladataid közé fognak tartozni.
 • BI fejlesztő

  1033 Budapest, Reményi Ede utca 23.
  kollégákkal egyeztetés a riportigényekről Jelentéseket, dashboardokat és adatvizualizációkat készíthetsz a meglévő adattárház adatai alapján Adatfeldolgozó eljárások fejlesztésével tovább bővítheted az adattárházunkat Elemzéseiddel hatékonyabbá teheted cégünk üzleti folyamatait
 • SAP fejlesztő (B110SF)

  Budapest, III. Kerület.
  Meglévő SAP megoldások továbbfejlesztése; Új SAP megoldások fejlesztése és implementálása; Meglévő, illetve bevezetendő rendszerek kapcsán a szükséges specifikációk megértése, pontosítása, rendszertervek elkészítése; specifikációk, rendszertervek, fejlesztési dokumentációk, okta.
 • Senior java fejlesztő

  Budapest, 1033 Ángel Sanz Briz út 13.
  A termékfejlesztésben való aktív részvétel a termékgazdával való együttműködéssel. Önálló fejlesztői munkavégzés a tervezést, implementációt és a tesztek írását is beleértve. Javítási javaslatok tétele, hibakeresés, optimalizálás, hibajavítás, az automatizált build folyamatok kar...
 • Software fejlesztö

  1033 Budapest, Szőlőkert utca 4b.
  PC bázisú légzésdiagnosztikai rendszerek software fejlesztése Meglévő szoftverek karbantartása, továbbfejlesztése Rendszer integráció Az elkészült rendszerek fejlesztői oldali tesztelése, dokumentálása Kapcsolódó írásos dokumentáció elkészítése Kapcsol.