Állások, munkák és állásajánlatok

13 db találat
 • Online értékesítő

  Rugalmas munkavégzési hely
  ha többre vágysz az átlagnál és ezért tenni is akarsz valamit,ha képes vagy saját magad beosztani a munkaidőd,ha szeretsz emberekkel dolgozni,ha képes vagy az online térben mozogni,ha van értékesítési vénád,ha szereted jó hangulatú munkahelye.
 • Értékesítő

  Rugalmas munkavégzési hely
  Ügyfelekkel való kapcsolattartás, ügyfélkezelés· A társaság szolgáltatásainak közvetítése· Szükséges adminisztráció elvégzése
 • Pénzügyi vezető

  Budaörs
  5 fős pénzügyi csapat irányítása, szakmai vezetése cash- flow menedzsment a gazdasági vezető felé riportok készítése kintlévőségek kezelése pénzügyi oldalról banki folyamatok, utalások koordinálása készpénzforgalom, házipénztár ellenőrzése költségtervezés
 • Rendezvényszervező

  Budaörs
  Magas színvonalú szakmai rendezvények (konferenciák, tréningek, vezetői értekezletek, díszvacsorák, stb.) megszervezése, előkészítése és lebonyolítása együttműködve a Megrendelő terület programfelelőseivel és az alvállalkozókkal. Rendezvényekkel kapcsolatos elsődl.
 • Műszaki beszerző

  Érd, Turul utca 10.
  Alapanyagok beszerzése, beszerzési stratégiák kialakítása Egy adott projekt/termékkör specifikációjának, gyártási technológiájának ismerete alapján új beszállítók keresése, értékelése és kiválasztása Rendszeres kapcsolattartás a beszállítókkal, fejlesztéss.
 • Építésvezető

  Rugalmas munkavégzési hely
  helyszíni kivitelezés koordinálása a cég építési és felújítási munkáin alvállalkozói munkák koordinálása, napi tevékenységek összehangolása anyagszállítás ütemezése, átvétele, dokumentálása a kivitelezés minőségének, technológiai követelményeinek n.
 • Kommunikációs menedzser

  Budapest, XIV. kerület, Fót
  A kommunikációs folyamatok összehangolása a magyar cégcsoport üzleti céljaival és arculatával A cégcsoport kiemelt projektjeinek támogatása Online és print kiadványok, plakátok, cikkek összeállítása, szerkesztése Social media felületek felügyelete.
 • Pénzügyi tanácsadó

  Rugalmas munkavégzési hely
  Biztosítási és Banki termékek értékesítésére kollégákat keresünk, belvárosi irodába. Kiemelkedő támogatási rendszer, karrierlehetőség, és anyagi megbecsülés az amit kínálunk.
 • Senior brand manager

  Budaörs
  saját és forgalmazott brandek – kiemeleten az ÁGI szörp- támogatása, marketing aktivitások megvalósítása napi szintű együttműködés az üzletágvezetőkkel teljeskörű márkakommunikáció új termékek fejlesztése esetén a termék kommunikációja, bevezetése a piacra az értékesítéssel közö.
 • Ügyfélkapcsolati vezető

  Rugalmas munkavégzési hely
  FELADATAID LESZNEK: Ügyfelekkel való kapcsolattartás, ügyfélkezelés Új ügyfelek akvirálása és tárgyalások szervezése A társaság szolgáltatásainak közvetítése Egyéni célok tervezése és megvalósítása, a napi munka szervezése Ügyfélkapcs.
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  400 000 Forint
 • Webfejlesztő, IT fejlesztő

  2030 Érd, Piroska utca 12.
  Ha szeretnél az ország egyik legdinamikusabban növekvő Napelemes cégénél, weboldalt, CRM rendszert, adatbázist fejleszteni – tudsz önállóan dolgozni egy fiatalos laza környezetben menő fizetésért akkor itt a helyed, jelentkezz!
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  450 000 Forint
 • Hibaanalizáló mérnök – lakkozó üzem

  Újhartyán
  Az előző napi mérési eredmények bemutatása A hiba vizuális felmérése, szükség esetén nagyító alatt Mikroszkópos elemzés, és képdokumentáció Sori analízis végrehajtása, a problémák gyors lereagálása Pormérés a gépen belül A robotprog.
 • Php fejlesztő

  Rugalmas munkavégzési hely
  Cégünk online megfigylési és kontroll megoldásokat fejleszt és szolgáltat hazai és nemzetközi ingatlankezelő és örző-védő vállalatoknak. Az OSM megoldásunkhoz keresünk gyakorlott, önálló munkavégzésre képes, precíz, az ügyfél kommunikációban is jártas kollégát.
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  500 000 Forint