Orvoslátogató, Patikalátogató állás, munka Fejér megyében

4 db találat
 • Értékesítő

  Otthonról végezhető
  Meglévő termékek telefonon, email-en és személyesen keresztüli értékesítése patikákban és gyógynövényboltokban Cégünk által forgalmazott termékek telefonon, email-en és személyesen keresztüli népszerűsítése magán praxisban vagy orvosok, természetgyógyászok, herbár.
 • Patikalátogató

  Országosan bárhonnan végezhető
  Adott földrajzi terület (3-4 megye Nyugat és Dél-Magyarország, Budapest) gyógyszertárainak és GYSE üzleteinek látogatása, értékesítési céllal, A cég portfoliójának népszerűsítése, patikai megjelenés gondozása, A feladat ellátáshoz szükséges adminis.
 • Patikalátogató

  Országosan bárhonnan végezhető
  Kapcsolattartás a meglévő ügyfélkörrel (gyógyszertárak) Új ügyfélkapcsolatok kialakítása Kapcsolatok kiépítése és fenntartása a területhez tartozó partnerekkel Kereskedelmi akciók kommunikálása, rendelések felvétele, továbbítása Az értékesí.
 • Kisállatorvos látogató értékesítő

  8000 Székesfehérvár, Homoksor 7.
  partner látogatás, vevőkeresése, értékesítés, termékek, szolgáltatások marketingje, szakmai rendezvényeken a vállalat képviselete (megjelenés, kiállítás, előadástartás, stb.) a felettese által meghatározott módon, kapcsolattartás partnerekkel, láto.