Munka-, Egészségvédelem, Biztonságtechnika állás, munka

17 db találat
 • Biztonságtechnikai koordinátor

  1088 Budapest, Szentkirályi utca 18.
  Biztonságtechnikai koordinátorként az Ön feladata lenne kapcsolatot tartani és együttműködni az Opera őrzésbiztonsági feladatainak ellátásával megbízott cégek vezetőivel és munkatársaival.Számítanánk szakértelmére és iránymutatására az őrzésbiztonsági s.
 • EHS Koordinátor

  Esztergom, 2500 Mátyás Király utca 52.
  Környezetirányítási, munkavédelmi, tűzvédelmi rendszerek működtetése és fejlesztése. Események kivizsgálása korrektív/megelőző akciók kidolgozása, bevezetésének elősegítése és ellenőrzése. Kapcsolattartás a szakhatóságok, külső szolgáltatók felé EH.
 • Biztonságtechnikai szerelő / technikus

  Rugalmas munkavégzési hely
  Beléptető-, kamera-, riasztó és egyéb gyengeáramú rendszerek előkészítése, kábelezése, szerelése A kiépített rendszerek időszakos karbantartása, hibaelhárítás
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  250 000 - 300 000 Forint
 • Egészségvédelmi koordinátor

  Gyöngyös
  Foglalkozás egészségügyi orvossal és a munkavédelmi vezetővel való folyamatos kapcsolattartás A balesetek és rosszullétek kivizsgálása Cég által biztosított szakorvosi vizsgálatok és szűrővizsgálatok szervezése, koordinálása Egészségnapok, sz.
 • Munkavédelmi szakember

  7600 Pécs
  munkavédelmi szabályok betartatása az üzem területén új munkavállalók oktatása új eljárások, szabályok bevezetése szükség esetén a meglévő szabályozások javítása kapcsolattartás a vezetőség és a munkavállalók között esetleges munkabalesetek körülményeinek kivizsgálása .
 • Munkavédelmi szakember

  7600 Pécs
  munkavédelmi szabályok betartatása az üzem területén újonnan belépő munkavállalók oktatása új eljárások, szabályok bevezetése szükség esetén a meglévő szabályozások javítása kapcsolattartás a vezetőség és a munkavállalók között esetleges munkabalesetek körülményeinek ki.
 • Biztonságtechnikai projektvezető

  Országosan bárhonnan végezhető
  Biztonságtechnikai projektek felelősségteljes vezetése Biztonságtechnikai projektek tervezése Biztonságtechnikai projektek előrehaladásának követése, kockázatok jelzése Biztonságtechnikai projektek ügyfél oldali projektvezetőivel kapcsolattartás
 • Munkavédelmi és tűzvédelmi munkatárs

  Rugalmas munkavégzési hely
  a cég partnereinél a munka- és tűzvédelemmel kapcsolatos szaktevékenységek ellátása, szervezése, koordinálása szabályzatok készítése, felülvizsgálata, szemlék elvégzése, munkabalesetek kivizsgálása, tanácsa.
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  350 000 Forint
 • Munkaegészségügyi munkatárs

  Budapest, XIV. kerület
  Közreműködik a cégcsoport foglalkozás-egészségügyi feladatainak szervezésében Kapcsolatot tart a foglalkozás-egészségügyi szolgáltatóval Foglalkozás-egészségügyi adminisztrációs feladatokat ellátja, nyilvántartásokat vezet, archivál Vizsgálatok sze.