Gyártás, Termelés állások, munkák Jászberényben

4 db találat
 • Projektvezető - Termékfejlesztés (Nemzetközi termékfejlesztési projektek)

  Jászberény
  Az új termékek fejlesztésével kapcsolatos projektek megtervezése és átfogó menedzsmentje a cégcsoporton belül. Elkészíti a projektterveket: tevékenységek specifikálása, ütemezése, mérföldkövek és erőforrások, költségek és határidők tervezése, projekt csapat kivála.
 • Minőségügyi asszisztens

  Jászberény
  Vevői reklamációk, termelési hibák kezelése, javító és megelőző intézkedések koordinálása, Bejövő és kimenő termékek, anyagok minőségellenőrzési folyamatainak fejlesztése, felügyelete, minőségbiztosítási utasítások készítése, Minőségfejlesztési projektekbe.
 • Festő üzemvezető

  5100, Jászberény, Laktanya utca 4.
  Eredményesen irányítja a rá bízott üzem operatív tevékenységét Napi/Heti riportálás – jelentési – kötelezettség a Termelésvezető felé A vállalati és egyéni KPI célok elérése, az ehhez szükséges akciókban való aktív részvétel Üzemi kapacitás kalkulá.
 • Termelési részleg vezető

  5100, Jászberény, Laktanya utca 4.
  Eredményesen irányítja a rá bízott termelési területek operatív tevékenységét Napi/Heti/Havi riportálás – jelentési – kötelezettség a gyárvezetés felé A vállalati és egyéni KPI célok elérése, az ehhez szükséges akciók vezetése Üzemi kapacitás kalkuláció napi, heti és havi végreha...
Állásajánlatok Jászberény közelében