Közlekedési mérnök állás, munka

5 db találat
 • Utaskoordinációs csoportkoordinátor

  1075 Budapest, Rumbach Sebestyén utca 19-21.
  Te végzed azutaskoordinátorok és a műszakfelelősök közvetlen szakmai irányítását a minőségi kritériumoknak és a társasági bevételeket optimalizáló preventív intézkedéseknek megfelelően, egyben támogatod és segíted a feladatellátást. Közreműködsz a hatékony prevent.
 • Műszaki garancia ügyintéző

  Budapest XI. kerület
  Autóbuszok szerződés szerinti és garanciális javítási munkalapjainak feldolgozása Garanciális lejelentések teljes körű ügyintézése egészen a visszaigazolásig Szükséges alkatrészek rendelése és bevételezése Visszaküldendő autóbusz alkatrészek.
 • Üzemeltetési vezető

  1133 Budapest, Váci út 92.
  A Társaság vasútüzem-vezetői tevékenységének felügyelete, szakmai irányítása, üzembiztonsági ellenőrzések elvégzése A cég tulajdonában és használatában lévő mozdonyok üzemeltetésével kapcsolatos feladatok irányítása, bonyolítása, a fenntartási és karbantartási tev.
 • Gépészmérnök (gépjárműtechnika)

  1037 Budapest, Csillaghegyi út 13.
  tűzoltó eszközökkel/gépjárművekkel kapcsolatos tanácsadás és ügyintézés személyes és telefonos kapcsolattartás meglévő vevőkkel, beszállítókkal műszaki támogatás és segítségnyújtás biztosítása eszköz/gépjármű használatához új termékek használatának.