Állás elmentve
A hirdetést eltávolítottuk a mentett állásai közül.
Állások, munkák középiskolai végzettséggel, 1-3 év tapasztalattal
10 db találat
Szűrés
-
Postai küldemények kézi feldolgozása, azaz a küldemények irányítószám és cím alapján történő szortírozása, válogatásaápr. 25.
-
Postai küldemények kézi, illetve gépi feldolgozása, azaz a küldemények irányítószám és cím alapján történő szortírozása, válogatásaápr. 26.
-
vendégek kiszolgálása – az udvariasság, kedvesség, segítőkészség és mosoly elengedhetetlen italok és ételek elkészítése pozitív hozzáállás jó problémamegoldó képesség vendéglátás szintű angol nyelvtudás pontos, precíz munkavégzés megbízhatóság, önállóság nyitottság a tanulás, fej...ma 08:35
-
Prepare special meals or substitute items. Regulate temperature of ovens, broilers, grills, and roasters. Pull food from freezer storage to thaw in the refrigerator. Ensure proper portion, arrangement, and food garnish. Maintain food stocks. Monitor the quality and quantity of fo...tegnap 09:30
-
egyszerű ételek elkészítése (pl. sült krumpli, sült tarja, szendvics, hot-dog) egyéb konyhai feladatok ellátása (pl. mosogatás) pakolás, munkaterület tisztán tartása pénztárgép kezeléseápr. 22.
-
Veszprémi pizzériába keresünk rendelésfelvevő konyhai munkatársat. Munkaidő: 10:00-22:30-ig 2 nap munka, 2 nap szabad Feladatok: a telefonon érkező megrendelések felvétele, a megrendelő adatainak rögzítése félkész alapanyagok előkészítése pizza ízesítése Munkavégzés helye: Veszpr...ápr. 15.
-
- Sajátmárkás termékeink elkészítése , csomagolása - Nébih , HACCP előírások betartása - Konyhai előkészületekben való segédkezés - Konyha tisztán tartása - Mosogatásápr. 15.
-
-Gépi mosogatás -Eszközök kihordása a pultba -Klopfolás, panírozás -Előkészületi feladatok -Munkaterület tisztán tartásaápr. 03.
-
Vendégek kiszolgálása pulton keresztül Munkaterület tisztán tartásaápr. 03.
-
alapanyagok naprakészen tartása, bevásárló lista és leltár készítése alapanyagok minőségének, szavatosságának, tárolásának figyelemmel kísérése alapanyagok előkészítése, feldolgozása köretek, saláták, öntetek készítése receptúra alapján ételek tálalásában való részvétel főzőedén...márc. 30.