Állások, munkák és állásajánlatok

10 db találat
 • Kontroller és könyvelő

  1124 Budapest, Jagelló út 20a.
  részvétel a KSH és a MNB havi és éves adatszolgáltatásainak elkészítésében havi jelentés elkészítése az anyacég részére negyedéves költségriport elkészítése az anyacég részére részvétel az éves üzleti tervezésben és az évközi terv felülvizsgálati f.
 • Befektetés elemző (Vállalatértékelés)

  Budapest
  részvétel M&A tranzakciós és banki finanszírozási projektekben; vállalatértékelések, üzleti tervek elemzése, elkészítése; cégátvilágításhoz kapcsolódó feladatok elvégzése; a fejlesztési és befektetési lehetőségek elemzése és értékelése;
 • Junior kontroller (Budaörs)

  Budaörs
  Rendszeres és ad hoc jellegű riportok/elemzések készítése a vezetőség és az anyavállalat felé Havi, féléves, éves zárásban való aktív részvétel Kontrolling rendszer működtetése, karbantartása Tervezésben való részvétel, együttműködés a társosztályo.
 • Kontroller

  6400 Kiskunhalas, Majsai út 3/a.
  Hatékonysági elemzések, gazdaságossági számítások készítése Terv-tény adatok elemzése Aktív részvétel a havi, éves zárásban, beszámolók, riportok, analízisek összeállításában Treasury munkakör Statisztikai jelentések küldése Időnkén.
 • Senior Kontroller

  9027 Győr, Tibormajori út
  Überwachung und transparente Darstellung der betriebswirtschaftlichen Kennzahlen Früherkennung von Budgetabweichungen Aufbau und Betrieb eines Führungsinformationssystems Prozess Riskmanagement Budgetplanung und –kontrolle Koordinat.