Állások, munkák és állásajánlatok

7 db találat
 • Pénzügyi termékértékesítő

  6000 Kecskemét
  Tanulj meg mindent, ami a szakmához kapcsolódik, hogy a legjobbá válhass Nyújts teljes körű tájékoztatást a szolgáltatásokról Értékesítsd szolgáltatásainkat és adj célzott ajánlatot Nem utolsó sorban pedig precízen végezd el a szerződésekkel és a napi riportokkal járó admin.
 • Szerelő

  6000 Kecskemét
  A technológiai előírások és a kezelési utasítás betartása A gyártási technológia jól körülhatárolt részfeladatának (fűrészelés, fúrás, szegecselés, összeszerelés stb.) elvégzése A rábízott gépek, berendezések ápolása, munkaterület rendezettsége, tisztántartása A gép elindí.
 • Gyártósori operátor (Kecskemét)

  Kecskemét
  Összeszerelési folyamatok végzése, tesztelés Precíz kézi vagy gépi műveletek koordinálása Egyszerű kalibráló és tesztelési eszközök alkalmazása
 • Soron kívüli kézbesítő

  6000 Kecskemét, Kálvin tér 10.
  A küldemények érkezés utáni szétosztása, címhelyre rendezésére vonatkozó feldolgozási tevékenység végzése Küldemények, készpénz ellátmány átvétele, kezelése Küldemények kézbesítése, kapcsolatos díjak beszedése, számla és nyugta adása Leszámolás a kézbesített.
 • Kézbesítő

  6000 Kecskemét, Kálvin tér 10.
  Levelek és küldemények kiszállítása a címzettek részére Hírlap előfizetések gyűjtése Hírlapok és sorsjegyek értékesítése Elszámolás a küldeményekkel és a beszedett összegekkel
Állásajánlatok Kecskemét közelében