Karbantartó, Szervizes állás, munka Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

14 db találat
 • Karbantartó mérnök

  3527 Miskolc, Kandó Kálmán tér 1.
  Gépek, berendezések karbantartásának szakszerű felügyelete Napi javítások, eseti nagyjavítások, időszakos karbantartások koordinálása Emelőgépek/daruk és fémmegmunkáló gépek karbantartási tervének elkészítése, koordinálása, műszaki dokumentációk naprakészs.
 • Karbantartó mérnök (16-0003)

  Borsod-Abaúj-Zemplén megye
  Gyártósorok karbantartásának megtervezése, annak irányítása, Részvétel az új gyártóberendezések telepítésében, beüzemelésében, Gyártóeszközök karbantartása, gép-alkalmassági vizsgálatok elvégzése, TPM rendszer működtetése, Műszaki dokumentá.
 • Szerviztechnikus

  Országosan bárhonnan végezhető
  Nagykonyhai gépek szervizelése, a szerelés helyszínén online felületen történő adminisztráció modern rendszerben és eszközökkel.
 • Naperőmű szervíztechnikus

  Rugalmas munkavégzési hely
  A naperőmű parkok folyamatos villamos energia ellátásának a biztosítása Naperőmű park kivitelezési munkálatokban való részvétel, igény esetén Kapcsolás a vállalat 20 kV -os és 0, 4kV -os berendezésein, munkautasítás szer.
 • Karbantartási csoportvezető

  3527 Miskolc, József Attila u. 78
  Részt vesz a munkaköri leírások, társasági szabályzatok és rendelkezések véleményezésében, felülvizsgálatában Gondoskodik a terület működéséről, elvégzi az ehhez szükséges szervezési és tervezési feladatokat Ellenőrzi és kialakítja a karbantartások és fejlesztések hosszú távú str...
 • Szerviztechnikus

  Országosan bárhonnan végezhető
  különböző típusú, kis- és nagyipari berendezések, fizető automaták, adagolórendszerek, stb. üzembe helyezése, karbantartása, javítása országosan hibaelemzés, hibaelhárításban együttműködés a munkatársakkal műszaki kérdések egyeztetése az ügyfelek.
 • Tpm koordinátor

  3980 Sátoraljaújhely, Dohány utca 1.
  TPM rendszer kiépítése fejlesztése Megelőző karbantartási tervek és kapcsolódó műszaki dokumentációk elkészítése, aktualizálása a felelősségi körbe tartozó gyártóberendezésekre vonatkozóan A tervszerű karbantartási tevékenység előkészítése, a végrehajtás f.