Karbantartó, Szervizes állás, munka

52 db találat
 • Műszaki főmunkatárs / mérnök

  7100 Szekszárd, Liszt Ferenc tér 1.
  A közúthálózat állapotáról elemzések és dokumentációk készítése az optimális műszaki-gazdasági döntéshozatal érdekében. Részt vesz a műszaki szabályozási dokumentációk kidolgozásában. Közreműködik a Társaság üzleti tervének összeállításában, a terv végreha.
 • Jelzőlámpa karbantartó szakmunkás

  8200 Veszprém, Jutasi út 95.
  A jelzőlámpa karbantartással kapcsolatos feladatokat elvégezi, meghibásodás esetén gondoskodik a javításról, az alkatrészek selejtezéséről, pótlásáról Eszközöket vételez és használ a feladat ellátásához, anyagmozgatási feladatokat lát el A szükséges javítá.
 • Mechanikai gépbeállító

  Csömör
  Automatizált gyártósorok megfelelő működésének biztosítása, alapanyaggal való ellátása A gyártás során felmerülő mechanikus hibák feltárása, elhárítása és dokumentálása Tervezett átállásokban és karbantartásokban való közreműködés Műszakban történő.
 • Elektronikai Technikus

  Csömör
  Gyártósori elektromos rendszerek és alkatrészek tervszerű megelőző karbantartása Gyártás során felmerülő elektromos hibák diagnosztizálása, javítása és dokumentálása PLC vezérlőkkel kapcsolatos problémák elhárítása A termelési adatok nyomon követés.
 • Fröccsöntő gépbeállító - Győr

  Győr
  Fröccsöntő gépek paramétereinek beállítása Technológiai optimalizálások támogatása Szerszámcserék végrehajtása és alapszintű karbantartások elvégzése Termelésindítás, termékváltások kezelése Hibák elhárítása és a hibaanalízisben való aktív.
 • Általános karbantartó

  Mór
  A létesítmény karbantartási és szakipari munkáinak elvégzése Műszaki berendezések folyamatos tervszerű karbantartása (légkondicionáló, fűtő és melegvíz ellátó rendszerek, ajtók, kapcsolószekrények stb.) Munkafázisok betartása karbantartások, eseti hibajaví.
 • Elektromos Koordinátor

  Budapest
  Elektromos karbantartások ütemezése Egyeztetés a megrendelőkkel, partnerekkel Kimutatás összeállítása Költségvetés készítés Eseti elektromos hibák munkafelmérése Munkaszervezés, kivitelezők pályáztatása Karbantartási feladat.
 • Villamos-automatizálási karbantartó (technikus)

  Veresegyház
  Gyógyszeripari csomagológépek tervezett villamos karbantartási munkáinak elvégzése Csomagológépek villamos és automatizálási rendszereinek üzemvitele, a váratlan elektromos meghibásodások behatárolása, a hiba elhárítása Elektromos alkatrészek kompone.
 • Karbantartó

  5000 Szolnok
  Gépek, berendezések (présgép, ponthegesztőgép, hegesztőszerszámok) tervszerű megelőző, javító és nem tervezett karbantartásának végrehajtása, közvetlen felettesének értesítése ezek meghibásodása esetén A gyárépület műszaki állapotának felügyelete és karbantartása Az energia.