Állások, munkák és állásajánlatok

12 db találat
 • Rendszertervező / ERP tanácsadó

  Budapest
  Logisztikai-informatikai szoftverfejlesztés szakmai támogatása Ügyféligények alapján ERP funkcionalitás specifikálása Fejlesztések során aktív részvétel szakértői/tanácsadói/tesztelői szerepkörben Support munka esetében főleg mélységi logikai össze.
 • ERP Tanácsadó (pénzügy-számvitel területen)

  Rugalmas munkavégzési hely
  Ügyfeleinktől e-mailen, telefonon, online rendszeren keresztül érkező igények menedzselése, megoldása. Kapcsolattartás az ügyfelekkel, segítségnyújtás a rendszerrel kapcsolatban felmerülő problémák és kérdések kezelésében. Szakmai kapcsolattartás szoftverf.
 • Szakértő, Rendszerszervező / Business Analyst

  Budapest, 1139 Váci út 99.
  Termékeink front moduljainak továbbfejlesztése, támogatása a szakértői csapat tagjaként, Pénzügyi informatikai rendszerek működésével kapcsolatos tanácsadás, Egyedi megoldások specifikálása, fejlesztések koordinálása, üzleti tesztelése és implementálása.
 • Adatbázis manager

  1036 Budapest, Lajos utca
  Meglévő projektek adatbázisainak karbantartása, bővítése, racionalizálása Business review-k, KPI riportok, Dashboard-ok készítése Mélyelemzésekhez adatbázisok tisztítása, átalakítása, előkészítése Adatbázis folyamatok.
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  530 000 - 600 000 Forint
 • Product Owner

  Szombathely
  Webalkalmazások és portálok fejlesztését operatívan irányítani Az üzleti oldal és a fejlesztők nyelvét is értve kommunikálni a fejlesztő csapatokkal Megismerni a legmodernebb technológiákat Részt venni a specifikációk, rendszertervek, pályázati any.
 • Üzleti elemző

  1138 Budapest
  - üzleti igények felmérése, rendszerezése, kezelése - üzleti specifikációk készítése, story-k kidolgozása, átadása fejlesztésnek - együttműködés a projekt résztvevőivel; a megrendelői oldallal, beszállítókkal
 • IT senior folyamatmenedzser

  Budapest
  A projektben megfogalmazott informatikai célok feltérképezésében, az üzleti követelmények meghatározásában való részvétel A felvett igények lefordítása a tervezés és fejlesztés nyelvére A kialakítandó szakmai keretrendszer és a munkacsoportokban foglalt fe.