HILL International Kft. állás, munka

7 db találat
 • Termeléstervező

  Fejér megye
  A Termeléstervező feladata lesz, hogy a vevői igények és a készletszintek alapján elkészítse az üzemek hónapokra és hetekre lebontott gyártási terveit, majd a termelés aktuális adatai alapján ezeket szükség esetén naponta korrigálja. Mindemellett fel.
 • Head Of Country Finance

  Budapest
  The Head of Finance reporting directly to the Country General Manager and has a dotted line to the Senior Director Finance EMEA (Europe, Middle East, Africa). The Head of Finance is responsible for managing and planning the following areas A.
 • Kivitelezési főmérnök

  Országosan bárhonnan végezhető
  A kivitelezési főmérnök kiemelt feladata lesz, hogy aktívan és kreatívan részt vegyen az irányítási struktúra átalakításában, hatékonyabbá tételében. E mellett az aktuálisan futó projektek ellenőrzése, az építésvezetők szakmai támogatása, a hum.
 • Raktárvezető

  Fejér megye
  A Raktárvezető legfontosabb feladata a jelenlegi raktározási és belső anyagmozgatási folyamatok modernizálása, valamint az SAP 4 HANA vállalatirányítási rendszerhez kapcsolódó informatikai fejlesztések koordinációja lesz. Napi operatív szakmai felada.
 • Ingatlanüzemeltetési/ hasznosítási üzletágvezető

  Budapest
  Az Üzletágvezető az ügyvezető közvetlen munkatársaként felelős lesz az ingatlanok üzemeltetését, bérbeadását és a portfólió bővítési lehetőségeit kereső 13 fős csapat irányításáért, az üzletág eredményes működéséért. Személyes feladata lesz a bérleti.