Állás elmentve
A hirdetést eltávolítottuk a mentett állásai közül.
Sous chef állások, munkák Hajdú-Bihar megyében
3 db találat
Szűrés
-
Ételek elkészítése és tálalása a sztenderdek betartása mellett A konyhai terület tisztántartása HACCP szabályok ismerete és betartásamáj. 28.
-
napi menük, a’ la carte ételek, reggeli kínálat (szendvics, meleg reggeli) elkészítése munkanapokon (szabad hétvége), tálalási feladatok ellátása, nyersanyagok kezelése (vételezés, feldolgozás stb.), vonatkozó higiéniai és minőségbiztosítási szabályok betartása, konyhai kisegítők...máj. 21.
-
1. Ételek elkészítése: A szakácsnak elkészítenie az étterem menüjében szereplő ételeket, figyelembe véve a vendégek speciális étkezési igényeit és az alapanyagok frissességét. 2. Alapanyagok előkészítése: A szakácsnak elő kell készítenie és fel kell dolgoznia az alapanyagokat a f...máj. 08.
Önnek ajánljuk