Állások, munkák és állásajánlatok

10 db találat
 • Gyártástervező

  Komárom
  A gyártás tervezése a vevői lehívások alapján heti és napi szinten Termelés napi ütemezése Rendszeres egyeztetés más részlegek gyártástervezőivel Folyamatos egyeztetés a beszerzéssel és a kiszállítással Gyártási folyamat felügyelete, vissza.
 • Festő Üzemfenntartás vezető

  Törökszentmiklós
  Festőberendezés komplex üzemvitelének biztosítása (előkezelés, KTL alapozás, por-fedőfestés, conveyor technika). A berendezés üzemeltetése. Napi karbantartások, hibaelhárítások irányítása. Karbantartások, felújítások, modernizációk folyamatos terve.
 • Méréstechnikai terület vezető Karriertipp!

  2700 Cegléd, Külső Kátai út
  Elektronikai mérés terület szakmai és szervezeti vezetése, felel a minőségért és a teljesítményért a tesztterületen, folyamatos fejlesztés folyamatok és termékek tekintetében, magas fokú költségtudatosság, felelős a költségcsökkentő intézkedések bevezetéséért, magabiztos tárgy.
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  460 000 Forint
 • Műszaki vezető

  Szentendre
  Vállaltunk műszaki jellegű tevékenységeinek irányítása, összefogása és koordinálása. A gyártási folyamatok és a késztermékek minőségének biztosításával, kapcsolódó információk összegyűjtésével, továbbításával kapcsolatos feladatok végzése. A folyamatos gyártásellenőrzési folyamat...
 • Műszakvezető

  1222 Budapest, Nagytétényi út 72.
  A műszakra irányadó termelési program megvalósítása, nyomon követéseA dolgozók vezetése, és visszajelzések adása a vállalat irányelveinek megfelelőenA termelési feladatok felügyelete.
 • Projektmérnök

  2890 Tata
  új / módosított prés-, és hegesztőszerszámok bevezetése szériagyártásba, státuszaik felkövetése kapcsolattartás a központtal és a szerszámbeszállítókkal, esetleges látogatásokon és szerszámátvételeken való részvétel részvétel konstrukciós megbeszéléseken