Állás elmentve
A hirdetést eltávolítottuk a mentett állásai közül.
Állások, munkák nem kell nyelvtudás nyelvtudással, általános iskolai végzettséggel
9 db találat
Szűrés
-
Önálló-és gyártósori gépek üzemeltetése Termékváltáshoz szükséges gép átállítások elvégzése Gyártástechnológiai folyamatok működtetése Anyagmozgatásmáj. 21.
-
hidegkonyhai előkészületek, melegkonyhai előkészületek: panírozás, szeletelés, köretek előkészítése – elkészítése, szakácsok munkájának segítése, vendégek kiszolgálása, mosogatás, (gépi és kézi) konyha tisztántartása, takarítás, áruszállítás, pakolás, rakodás...máj. 22.
-
Milyen feladatok várnak Rád: Vendégek udvarias kiszolgálása Rendelések felvétele Ételek, alapanyagok előkészítése Étkező terület, konyhai gépek és berendezések tisztán tartása Beérkező élelmiszerek átvétele a szállítótól és gyors elpakolása Árumennyiség ellenőrzése FIFO rendszer...máj. 21.
-
A munkakör része a konyhai eszközök, edények és egyéb eszközök alapos mosása és fertőtlenítése. A feladatok közé tartozik a konyhai területek tisztán és rendezetten tartása. Az élelmiszerbiztonsági előírások betartása és a higiéniai szabályok szigorú betartása. A konyhai személyz...máj. 20.
-
Milyen feladatok várnak Rád: Vendégek udvarias kiszolgálása Rendelések felvétele Ételek, alapanyagok előkészítése Étkező terület, konyhai gépek és berendezések tisztán tartása Beérkező élelmiszerek átvétele a szállítótól és gyors elpakolása Árumennyiség ellenőrzése FIFO rendszer...máj. 20.
-
Milyen feladatok várnak Rád: Vendégek udvarias kiszolgálása Rendelések felvétele Ételek, alapanyagok előkészítése Étkező terület, konyhai gépek és berendezések tisztán tartása Beérkező élelmiszerek átvétele a szállítótól és gyors elpakolása Árumennyiség ellenőrzése FIFO rendszer...máj. 20.
-
hidegkonyhai előkészületek: pl. ételek csomagolása, melegkonyhai előkészületek: (pl. panírozás, szakácsok munkájának segítése, szeletelés, aprítás,) mosogatás, (gépi és kézi) konyha folyamatos tisztántartása, takarítása.máj. 17.
-
Könnyű fizikai munka. meleg-és hidegkonyhai előkészületek (szeletelés, aprítás, panírozás, stb.) szakácsok és a CHEF munkájának segítése a főző-és tálalókonyhán, konyha folyamatos tisztántartása, takarítása, fehér-fekete mosogatás, (gépi és kézi) HACCP előírások betartása...máj. 14.