Állás elmentve
A hirdetést eltávolítottuk a mentett állásai közül.
Éttermi vendéglátás állások, munkák szakiskola / szakmunkás képzői végzettséggel
10 db találat
Szűrés
-
Gondoskodj arról, hogy mindig a vásárlók legyenek a középpontban, azáltal, hogy aktívan kapcsolatot létesítesz velük, eléred, hogy szívesen látott vendégnek érezzék magukat, és intézkedsz a kérdéseik és visszajelzéseik nyomán. Gondoskodj arról, hogy az irányításod alá terület min...tegnap 14:03
-
Téged keresünk, amennyiben magadra ismersz a felsorolt jellemzők alapján és rendelkezel a megfelelő gyakorlattal: - 100% - os vásárlói kiszolgálás biztosítása (kiegészítő, magasabb értékű termékek ajánlása) - HACCP szabályok betartása - Fagyasztott formában érkezett pékáru előkés...tegnap 17:50
-
Ételek elkészítése, majd azok tálalása és tárolása. A rábízott feladatok maradéktalan, szakszerű elvégzése.tegnap 11:30
-
A vendéglátás számunkra nem csupán megélhetés, hanem a szó legnemesebb értelmében vett hivatás. A Zsidai Gasztronómiai Csoportnál elkötelezettek vagyunk a kiválóság és az innováció kultúrájának megteremtése mellett. Hiszünk abban, hogy munkatársainkkal együtt a magyar gasztronómi...máj. 13.
-
Vendégek udvarias, magas színvonalú kiszolgálása Kávék, koktélok, egyéb italok készítése Nyitással, zárással kapcsolatos feladatok elvégzése Az étterem előkészítése az étkezésekhez, a rendezett környezet, vendégtér folyamatos fenntartása Munkaterület tisztántartása Élelmiszerügyi...máj. 13.
-
Felel az étterem napi működtetéséért, munkájáért és a személyzetért Biztosítja a vendégek igényeinek magas színvonalú kiszolgálását Irányítja a személyzet munkáját, meghatározza feladatait és ellenőrzi azokat Biztosítja a személyzet megfelelő felkészültségét, tréningezi a csapato...máj. 12.
-
Az ételek elkészítésében történő aktív részvétel és az ehhez tartozó irányítási és tervezési feladatkörök, munkafolyamatok konkrét levezénylése. Adminisztráció HACCP előírások betartásamáj. 11.
-
szállodai panziós étkeztetés biztosítása a la cart ételek készítése együttműködés a konyhafőnökkelmáj. 11.
-
Az állandó étlapon, valamint a napi menüajánlatban szereplő ételek elkészítése, tálalása Rendezvényekre előrendelt ételek elkészítése Előkészületek elvégzése Konyhai területek tisztán és rendben tartásamáj. 10.
-
Vendégek fogadása, szakszerű, pontos, kedves kiszolgálása Rendelések felvétele és szervírozása Ebéd, vacsora, rendezvények zavartalan lefolytatása a standard szerint Munkaterület és a szükséges eszközök előkészítése, rendben- tisztán tartása, asztalok megterítése, díszítése, tölt...máj. 08.