Érdi állások, munkák, állásajánlatok

6 db találat
 • Környezet- és munkavédelmi felelős

  Érd
  A vállalat munka- és környezetvédelmi szaktevékenységeinek teljes körű ellátása és fejlesztése, a tűzvédelmi szaktevékenység koordinálása Az operatív környezetvédelmi folyamatok működtetése, adatszolgáltatások elkészítése és benyújtása (környezetvédelem, termékdíj, energetika) A.
 • Szakeladó (Érd)

  Érd, Iparos utca 5.
  Érdekel a kereskedelem Élvezed a vásárlókkal való kapcsolattartást Szereted látni munkád eredményét
 • Festő és mázoló

  Rugalmas munkavégzési hely
  Ezermester vagy és számít, hogy bejelentett munkahelyed legyen, támogassák szakmai fejlődésed ráadásul szeretnél lendületes, jó csapatban dolgozni?Tapasztalt szakembert keresünk Budapest és Pest megyei munkákra.
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  250 000 Forint
 • Eladó- Pénztáros (Érd)

  2030 Érd
  A pult folyamatos ellenőrzése, áruval való feltöltése Pénztárosi és pénztárhoz kapcsolódó feladatok elvégzése Feltüntetett árak határidőre történő aktualizálása, a szavatossági idők figyelése Reklámanyagok szakszerű kezelése, kihelyezése, tárolása
 • Kertépítő

  2030 Érd, Szajkó utca 26.
  Keressük azt a gyakorlott kertépítőt, aki szeret új gépekkel, nyugodt hátterű cégnél, szakmailag magas színvonalú kerteket építeni, fenntartani. Kinek fontos a kiszámítható bevétel 12 hónapon keresztül és a cég 25 éves háttere és eredménye. Előnyt jelent a rutinos gépke.
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  300 000 Forint