Környezet, Mezőgazdaság vezető állás, munka

16 db találat
 • Szőlészeti vezető

  Somlójenő
  szőlészeti tevékenység és a hozzá tartozó költségek tervezése, valamint az elfogadott költségterv betartása, betartatása heti szőlészeti tervek készítése írásban szőlészeti ágazattal kapcsolatos pályázatok figyelése, valamint előkészítése, lebonyolítása
 • FMCG Termelésvezető (15-9985)

  Bács-Kiskun megye
  A termelés irányítása, zökkenőmentességének biztosítása, 150 fő munkájának irányítása, A termelési kapacitás biztosítása, a termelési tervek teljesítése, A beosztottak munkájának rendszeres értékelése, oktatási tervek készítése, A termelési eredmén.
 • Üzemvezető

  Mezőhegyes
  az üzem munkájának megszervezése, irányítása, valamint ellenőrzése szervezi, ellenőrzi és segíti a termelésirányítók irányító tevékenységét, és összehangolja azok munkafeladatait gondoskodik a vetőmagüzem kapacitásának maximális kihasználásáról, a partneri.
 • Telephelyvezető

  6500 Baja, Dózsa György út 213.
  A telephely leghatékonyabb működési folyamatainak kialakítása és fejlesztése A kirendeltségen dolgozó csapat irányítása Magas színvonalú ügyfélkiszolgálás biztosítása Értékesítési és kiszállítási folyamatok működtetése A legoptimálisabb rak.
 • Telephelyvezető

  Segesd
  Felügyeli, irányítja és szervezi a telephely zavartalan, szakmai, vezetői utasításoknak, elvárásoknak megfelelő működését Biztosítja a telephely működéséhez szükséges megfelelő létszámú, képzettségű munkavállalót Irányítja és felügyeli a munkavállalók munk.
 • Környezet és minőségbiztosítási vezető (15-9980)

  Veszprém megye
  A környezetvédelmi terület vonatkozásában felmerülő szükséges folyamatok, engedélyeztetések elkészítése, Törvények változásainak nyomonkövetése, a szükséges lépésekre vonatkozó javaslatok kidolgozása, Minőségbiztosítási osztály működésének koordinálása és.
 • Agronómus/Agrármérnök

  Szlovákia
  Kérem figyelmesen olvassa el a következő pontokat, mielőtt a részletekbe merülne: 1. Nem a munkábajárást értékeljük, hanem az eredményeket.2. Felelősségvállalás elengedhetetlen. Az eredményeken szívesen osztozunk.3. Olyanok szeretnénk lenni a m.
 • Szarvasmarha telepvezető

  Hajdú-Bihar megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
  Kelet-magyarországi székhellyel rendelkező mezőgazdasági cégcsoport Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében lévő tejelő szarvasmarha telepére keres szarvasmarha telepvezető munkakörbe megbízható munkatársat hosszútávra. Szakmai tapasztalat, inszeminátori gyakorlat előny.
 • Növénytermesztési vezető

  Hajdú-Bihar megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
  Kelet-magyarországi székhellyel rendelkező mezőgazdasági cégcsoport Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében található területeire keres növénytermesztési vezető munkakörbe megbízható munkatársat hosszútávra. Szakmai tapasztalat előnyt jelent. Kiemelt bérezés megegyezés.
 • Húsüzemvezető/vezető helyettes

  Abaújszántó
  A húsüzemi munkavállalók (kb. 35 fő) összefogása, irányítása és ellenőrzése, kapcsolattartás a kereskedelmi irodával és a sertésteleppel, a vágási folyamatok szervezése, irányítása. a kiszállítandó áruk minőségének ellenőrzése, a legjobb minő.
 • Sertéstelepi szakirányító

  Hernádcéce
  a sertéságazat tenyésztési munkájának irányítása a tenyésztési nyilvántartások vezetése (koca/kan) szaporulati napló vezetése születéssel kapcsolatos adatok rögzítése születési rendellenességek vizsgálata, visszavezetése vágóérték k.
 • Növénytermesztési Ágazatvezető

  Rugalmas munkavégzési hely
  Növénytermesztési feladatok szakirányítása Cégcsoporthoz kapcsolódó 3500 ha termőterületen és 1600 ha integrált területen folytatott növénytermesztési feladatok koordinálása Beosztott munkavállalók munkájának szervezése, irányítása, felügyelete Növ.
 • Zöldterület fenntartási csoportvezető

  6728 Szeged, Városgazda sor 1.
  Gyakorlattal rendelkező munkatársat keresünk zöldfelület fenntartási munkák szervezésére, irányítására, ellenőrzésére. Évszaknak megfelelő közterületi munkák szervezése, irányítása, ellenőrzése (pl.: fűnyírás, egynyári virágültetés, évelő ültetés, hagymá.
 • Műszaki telepvezető

  8460 Devecser
  - Telephelyen használt ingatlanok, közművek, gépek és egyéb termelési eszközök biztonságos és gazdaságos üzemeltetési feltételeinek megteremtése,- telepi fizikai dolgozók munkájának irányítása, szervezése, ellenőrzése,- munka- tűz- katasztrófa- és környezetvédelm.
 • Parkfenntartási műszaki csoportvezető

  1165 Budapest, Demeter utca
  A XVI. kerületi Kerületgazda Szolgáltató Szervezet felsőfokú szakirányú végzettséggel rendelkező kollégát keres Parkfenntartási csoportba, határozott idejű közalkalmazotti jogviszonyba 4 hónap próbaidővel.A hátározott idejű közalkalmazotti kinevezés időtartama 2020 júni.
Egyéb munkalehetőségek Mezőgazdaság, Környezet kategóriában