Állás elmentve
A hirdetést eltávolítottuk a mentett állásai közül.
Állások, munkák szakiskola / szakmunkás képzői végzettséggel, 1-3 év tapasztalattal
9 db találat
Szűrés
-
Monitoring, analysing and evaluating key digital customer journeys to drive and support journey improvement and optimization Support decision-making and strategy execution through in-depth understanding and analysis of user behaviour in the digital channel Gain business insights...máj. 19.
-
1.Ügyfél elégedettség A legjobb ügyfélélmény biztosítása az üzletben. Elkötelezettség amellett, hogy az ügyfelek számára szívélyes, hívogató környezetet biztosítson az üzletben azáltal, hogy érti az ügyfél kiszolgálás fontosságát. A Vodafone márka és az okos telefonok, okos készü...máj. 22.
-
-dagasztás -kenyérsütéstegnap 07:40
-
PÉKEK FIGYELEM! Bővülő csapatunkba keressük elhivatott PÉK munkatársunkat teljes munkaidőben! Nem árulunk zsákbamacskát! Most itt a lehetőség, hogy csatlakozz hozzánk! Feladatok: -leveles péksütemények készítése: dagasztás, hajtás és kemencézés.máj. 21.
-
Receptek alapján alapanyagok előkészítése és feldolgozása. A technológiai műveletek betartása és elvégzése.máj. 21.
-
Budapest XI. kerületi cukrász-termelő üzembe keresünk gyakorlattal rendelkező cukrászt 8 órás munkaidőben. A munkavégzés ideje 6:00-14:30 között, heti 5 munkanap, vasárnap szabad. Desszertjeink (torták, monodesszertek, házias sütemények) termelésében való részvétel, receptúra sze...máj. 20.
-
torták és egyéb desszertek készítése sütéstől a díszítésig á la carte rendelések készítése a műhely biztonsági és higiéniai előírásainak betartatása raktárkészlet monitorozása adminisztrációs részfeladatok végzésemáj. 17.
-
bejelentett, állandó munkavégzés stabil, hosszú távú szezonbiztos munkalehetőség korszerű munkakörülmények felújított konyhánkban változatos ügyfélkör jó hangulatú fiatalos csapat XIII. kerületi bázismáj. 06.
-
Olyan életvidám, talpraesett munkatársakat keresünk, akik szívesen dolgoznának egy sokszínű, pörgős csapatban, családias környezetben a XI. kerületben! Saját receptúráinkat folyamatosan fejlesztjük, közben megtanítunk bánni a speciális alapanyagokkal.ápr. 26.