Állás elmentve
A hirdetést eltávolítottuk a mentett állásai közül.
Állások, munkák nem kell nyelvtudás nyelvtudással, 5-10 év tapasztalattal
8 db találat
Szűrés
-
Ipari szállítószalagok szerelésével foglalkozunk, ez a fő tevékenységünk. Különösen kiemelten foglalkozunk gumihevederek pályára építésével és végtelenítésével. Gyakran előfordul, hogy ezek a hevederek megsérülnek az üzemeltetés során, ezért rendszeresen végzünk javításokat is. A...máj. 24.
-
Fumatore Bt. ‼️Munkatársat keresünk‼️ Eladó-pénztáros (Nemzeti Dohánybolt) pozícióba. XIII. kerületi éjjel-nappal nyitva tartó Nemzeti Dohányboltba keresünk,dohánybolti, illetve kereskedelmi tapasztalattal bíró,megbízható, nagyon jó fizikumú ,számítógép ismeretekkel, és pénztárg...máj. 22.
-
Családi vállalkozásunkban több száz kollégánkkal együtt több mint, négy évtizede azon dolgozunk, hogy a magyar gasztronómiát visszaemeljük a világ élvonalába és Budapest a világ egyik legjobb helye legyen. Büszkék vagyunk rá, hogy cukrászműhelyünkben a legjobb szakemberekkel kész...máj. 21.
-
30 éve működő (Egressy úti )Füzes cukrászdába keresünk,megbízható,kreatív,szakmályában elhivatott cukrászt. Feladatkör: Masszázás, Torták töltése , szeletelés,díszítés, pék/sütödei termékek készítésemáj. 21.
-
Belvárosi ARÁN BAKERY keres TELJES MUNKAIDŐS csapattagot az alábbi pozícióba: - PÉK Inspiratív, modern környezet, fiatalos csapat, KISZÁMÍTHATÓ és BIZTOS munkahely, nappali munka (reggel 4 órai kezdés), teljes munkaidős állás, korrekt fizetéssel!!! TANULÁSI és ELŐRELÉPÉSI LEHETŐS...máj. 20.
-
Torta és/vagy tészta poszt Munkaterület rendben tartásamáj. 13.
-
Belvárosi kézműves pékségünkbe pék munkatársat , vagy betanított péket keresünk éjszakai munkavégzésre teljesallasban, vagy részmunkaidőben.Kizárólag hagyományos technológiával készítjük kenyereinket kovásszal( élesztő és adalékanyagmentesen) Amit kínálunk: kiemelt bérezés, hoss...máj. 09.
-
Olyan életvidám, talpraesett munkatársakat keresünk, akik szívesen dolgoznának egy sokszínű, pörgős csapatban, családias környezetben a XI. kerületben! Saját receptúráinkat folyamatosan fejlesztjük, közben megtanítunk bánni a speciális alapanyagokkal.ápr. 26.