Állás elmentve
A hirdetést eltávolítottuk a mentett állásai közül.
Szakács állások, munkák 3-5 év tapasztalattal
42 db találat
Szűrés
-
Az Eventrend Grouphoz tartozó Anantara New York Palace Budapest Hotel***** nemrég megnyílt éttermébe, a White Salonba keresünk SZAKÁCS kollégákat! Feladataid lesznek majd: az adott pályának a megfőzése, tisztán tartása és rendszerezése recepteknek a betartása HACCP betartása és i...tegnap 12:37
-
Mennyiségi és minőségi anyag, eszköz átvétel, Szállítólevél alapján a beérkezett cikkek készletre vétele, Anyag, eszköz készletek raktározási szabályzat alapján történő tárolása, Anyag, eszköz készletek kiadása, anyagmozgásokat igazoló dokumentumok elkészítése, Beérkező anyagigén...ma 17:10
-
- ételek előkészítése, elkészítése, tárolása, tálalásama 16:15
-
séf munkájának támogatása séf távollétében helyettesítési feladatok ellátása konyhai csapat irányítása HACCP és egyéb előírások betartása/betartatása tálalás vendégközpontú szoros együttműködés az üzletvezetővel és vezetőséggel munkakörnyezet tisztántartása/tisztántarttatása gyor...ma 16:05
-
Kreatív vagy, igényes és precíz? A gasztronómia a mindened? Szívesen dolgoznál egy jó csapatban? Ha magadra ismertél, ne habozz és küldd el fényképes önéletrajzod a megadott e-mail címre, és legyél TE a Tiszavirág csapatának legújabb tagja! Foglalkoztatás jellege : Teljes munkaid...ma 14:50
-
Kreatív vagy, igényes és precíz? A gasztronómia a mindened? Szívesen dolgoznál egy jó csapatban? Ha magadra ismertél, ne habozz és küldd el fényképes önéletrajzod a megadott e-mail címre, és legyél TE a Tiszavirág csapatának legújabb tagja! Foglalkoztatás jellege : Teljes munkaid...ma 14:35
-
A’la carte étlap ételeinek elkészítése, menü főzése, a konyhafőnök által kiosztott konyhai feladatok elvégzése.ma 13:30
-
Hétfőtől péntekig üzemelő vendéglátó egységeinkbe keresünk tapasztalattal rendelkező melegkonyhai szakácsot, konyhafőnököt. Feladatok: ételek készítése, tálalása konyhai személyzet irányításama 13:00
-
The Sous Chef will be responsible for day-to-day supervision, preparation and service of food, ensuring that the highest standards are maintained at all times to the standards required by the hotel. Tasks & Involvements: Ensuring the smooth running of kitchen processes Adhering t...ma 09:05
-
A szálloda rendezvényeire/vendégek által rendelt ételek, menük, büfék magas minőségű elkészítése és optimális tálalása Nemzetközi elvárásoknak megfelelő minőségű és választékú gasztronómiai kínálat kialakítása, új gasztronómiai stílusok nyomon követése és a kínálatba való beépíté...ma 09:05
-
Békebeli magyar konyhánk csapata keresi új konyhafőnök-helyettesét, aki rajong a magyar konyháért és velünk dolgozik azon, hogy modern köntösben régi kedvenc ízeinket idézhessük fel, egy kötetlen, kényelmes környezetben! Feladatok: A konyhai csapatot irányítja és szakmailag támog...tegnap 16:00
-
Igazi friss magyar kisvendéglő, a nagymama konyhája a legjobb alapanyagokból: szeretnénk megmutatni, hogy az egyszerű, letisztult, házias magyar konyha is lehet kiváló és korszerű, de ehhez Te is kellesz! Feladataid közé tartozik majd: Az ételeink magas színvonalon, receptúra sze...tegnap 14:00
-
Astorián működő egyetemi konyhára keresünk szakács munkakörbe munkatársat Salátákat, szendvicseket és korszerű napi menüt készítünk, jól felszerelt konyhánkban Munkavégzés heti 5 nap, 7-16 óra között, alkalmanként hétvégén is! Olyan munkatársat keresünk aki önállóan tud dolgozn...tegnap 10:50
-
Chef de Partie kollégaként az alábbiakban számítunk Rád: - biztosítod a nyersanyagok előkészítését, feldolgozását (Különböző konyhatechnológiai eljárások alapján) ízesítését, tálalását, esetleges tárolását - elkészíted az ételeket megrendelés alapján - ismered és betartod a konyh...ápr. 24.
-
Heti 1-2 nap ételek felfőzése és előkészítése, vagy rendezvényekre/a'la carte ételek kiadásaápr. 24.
-
Ételeink magas színvonalú előkészítése, elkészítése, tálalása Nyersanyagok előkészítése, feldolgozása Konyha területének tisztán tartása, az eszközök és berendezések higiéniai ellenőrzéseápr. 24.
-
Alapanyagok előkészítése, Főzés- és sütés az előre megadott menüterv alapján, Munkaterület tisztán tartása.ápr. 24.
-
ételeink nagy mennyiségben, receptúra szerint történő elkészítése nyersanyagok előkészítése, feldolgozása nagykonyhai berendezések üzemeltetése és a gépek, eszközök felelősségteljes használata a magas higiéniai követelményrendszer betartásaápr. 24.
-
a konyha üzemelési és termelési feladatainak szervezése, a konyhai személyzet munkájának irányítása, gondos alapanyag / nyersanyag gazdálkodás, HACCP előírások betartása és betartatása, az üzleti egység törvényi és jogszabályi kereteknek megfelelő működtetése, hatékony, együttműk...ápr. 24.
-
Ételek készítése a korszerű táplálkozásnak megfelelően; Alapanyagok kezelése; Ételek elkészítése az előírt minőségben, elszállításra; Gondoskodás a receptúrák betartásáról; Konyhai kisegítő személyzet munkájának koordinálása.ápr. 24.