Állás elmentve
A hirdetést eltávolítottuk a mentett állásai közül.
Állások, munkák szakiskola / szakmunkás képzői végzettséggel, 3-5 év tapasztalattal
10 db találat
Szűrés
-
Napelemes rendszerek villamos bekötési feladatainak elvégzése Lakáselosztók átalakítása, korszerűsítése A kivitelezéshez kapcsolódó anyagbeszerzések leadása raktár felé A kivitelezéshez kapcsolódó, villanyszerelő által kitöltendő iratok, dokumentumok és saját raktárkészlet kezelé...máj. 11.
-
Mélyépítésben jártas jelentkezőket keresünk építőipari területre mélyépítési, injektálási feladatokra. Betanított munkás kollégánk feladata minden hétköznap reggel pontosan megjelenni telephelyünkön, ahonnan kivitelező csapataink az adott napra ütemezett kivitelezés helyszínére u...máj. 13.
-
Csapatbővítés céljából keressük SZAKÁCS munkatársunkat! - alapanyagok előkészítése, feldolgozása, adagolása, díszítése, tárolása - ételek szakszerű elkészítése receptúra alapján - az eszközök rendeltetésszerű használata - munkaterület tisztán tartása - segédszemélyzet munkájának...tegnap 15:20
-
Ételek megfelelő hőmérsékleten való tartása, Ételek előkészítése, tálalása.tegnap 10:45
-
A szálloda épületének, gépeinek, berendezéseinek, felszereléseinek folyamatos karbantartása A felügyeletére bízott víz-, csatornahálózatok rendszeres ellenőrzése A bejelentett kisebb hibák önálló kijavítása A szakterületi anyagkészlet változásainak figyelemmel kísérése és jelzés...máj. 13.
-
Irodák, folyosók, közösségi helyiségek, étterem, öltözők és lakószobák takarítása, tisztán tartása.máj. 10.
-
Mindennapi higiéné biztosítása, lakókörnyezet rendbetétele Mindennapi ápolási teendők, gyógyszerelés Szakápolási teendőkmáj. 08.
-
Munkaidő: átlagosan heti 40 óra, teljes mértékben bejelentett munkavégzés. Jellemzően napi 8 óra (6-14.30-ig vagy 9:15-17:45-ig), helyettesítés esetén, ritkán a 12 órás munkanap is előfordulhat: 6-18:30-ig. Napközben 30 perc az ebédszünet, az ebédet térítésmentesen biztosítjuk. M...máj. 06.
-
Anyagkiszabat értelmezése, abból való munka elvégzése Az elkészült ételek előírás szerinti készen tartás Ételminták előírás szerinti vétele, hűtőtérben való tárolásuk figyelemmel kísérése Az ételkészítéshez kapcsolódó HACCP dokumentációjának vezetése...ápr. 30.
-
A konyha teljes körű, gazdaságos üzemeltetése A konyhai alkalmazottak szakmai vezetése A konyhán használt anyagok gazdaságos kezelése és használata Az áru és raktárkészlet naprakész kezelése és egyeztetése az egységvezetővel Anyagkiszabat értelmezése, ellenőrzése, abból való munk...ápr. 30.