Budapest, XI. kerületi állások, munkák, állásajánlatok

36 db találat
 • Public Cloud IT Engineer

  Budapest, XI. kerület
  Elosztott rendszerek tervezése és létrehozása, több régió adatközpont hálózati eszközeinek menedzselése, mint switch-ek, tűzfalak és routerek A Cloud szolgáltatás monitorozásának, üzemeltetésének és karbantartásának menedzselése A meglévő monitoring rendsz.
 • Alkatrész értékesítő

  1116 Budapest, Vegyész utca 17-25. / B.
  Rendelések felvétele, számlázása, gyors raktári kiszolgálása Pénztárkezelés, pénzfeladási feladatok ellátása Érkező áru átvétele, raktári polcra helyezése Rugalmas szervezéssel a folyamatos működés biztosítása Ügyfelekkel és a kollégákkal v.
 • Gyógyszerkezelő ápoló

  1112 Budapest, Rupphegyi út 7.
  A Fővárosi Önkormányzat Kamaraerdei Úti Idősek Otthona Gyógyszerkezelő ápoló munkakörbe keres munkavállalókat.Főbb feladatok:Gyógyszerosztás az orvos által előírt egyéni gyógyszernyilvántartó lap alapján. A számítógépes program, és az egyéb gyógy.
 • Beszállítói minőségbiztosítási technikus (kód: 2020QA01)

  1116 Budapest, Fehérvári út 98.
  Fő cél: beszállított termékeknél felmerülő (műszaki, esztétikai) problémák jelzése a beszállítóknak, reklamációk kezelése és nyilvántartása, javítások elvégzésének kérése, nyomon követése a partnereknél, beszállítói terméktanúsítványok bekérése, beszállítói raktárak rends.
 • Marketing manager

  1116 Budapest, Fehérvári út 98.
  Marketing stratégia kialakításában való részvétel, a hozzá tartozó konkrét tervek kidolgozása és végrehajtása. Értékesítési tervek teljesüléséhez marketing támogatás nyújtása. A Vállalat egységes arculatának, imázsának növelése, arculati elemek felügyelete.
 • DevOps/Software Development Engineer

  Budapest, XI. kerület
  Rendszerteljesítmény optimalizálása, infrastruktúra erőforrás használatának fejlesztése, rendszerstabilitás növekedésének és a szolgáltatás stabilitásának biztosítása Felelősségvállalás a design, architektúra és alkalmazás menedzsmentért és az „ultra-large-scale”.
 • Laboratóriumi asszisztens

  1113 Budapest, Karolina út 19-21.
  transzplantációval kapcsolatos laboratóriumi feladatok ellátása molekuláris vizsgálatok (PCR, SSO, SBT) szerológiai vizsgálatok (antitest kimutatás, áramlási citometriás és CDC keresztpróba)
 • Biológus / orvos

  1113 Budapest, Karolina út 19-21.
  immungenetikai, laboratóriumi diagnosztikai (HLA tipizálási, HLA ellenes antitest szűrési) vizsgálatok végzése, kiértékelése, validálása készenléti ügyelet ellátása
 • Ügyiratkezelő - irattáros

  1113 Budapest, Daróczi út 3.
  Irattárba elhelyezett és elhelyezendő iratok irattári rendnek megfelelő teljeskörű kezelése Iratok selejtezésével kapcsolatos feladatok teljeskörű ellátása Irattárban tárolt anyagok nyilvántartásának vezetése Irattárból kikért dokumentumok nyilvánt.
 • Irodavezető-recepciós

  Budapest XI. kerület
  Az érkező magyar, illetve külföldi ügyfelek és partnerek fogadása és kiszolgálása A tárgyalók rendjének folyamatos, mindenre kiterjedő fenntartására Bejövő telefonhívások fogadása magyar és angol nyelven, továbbá e-mailes kommunikáció Irodai beszer.
 • Munka- és balesetvédelmi munkatárs

  Budapest, XI. kerület
  A vállalat munka-, környezet-, és tűzvédelemmel kapcsolatos tevékenységeinek koordinálása A biztonságos és egészségre veszélytelen munkakörülmények kialakítása Szükséges védőeszközök biztosítása a kollégák részére Biztonsági kultúra működtetése és.