Állások, munkák és állásajánlatok

5 db találat
 • Ügyintéző, Kontrolling ügyintéző

  Budapest, 1077 Budapest, Wesselényi u. 52.
  Közreműködés a Szenátus által jóváhagyott elemi költségvetés szervezeti egységekre történő felosztásának elkészítésében, jóváhagyott keretek nyilvántartási rendszerben történő rögzítése, folyamatos karbantartása, a leosztott keretek felhasználására vonatkozó kötelezettségválla.
 • Kontrolling elemző

  1075 Budapest, Rumbach Sebestyén utca 19-21.
  közreműködés a tervezési, az előrejelzési és a beszámolási rendszer kialakításában és működtetésében, részvétel az üzleti tervek kidolgozásában, tervteljesítés komplex elemzése, tervtől való eltérések jelzése, kulcsmutatók nyomon követése, naturáli.
 • Utaskoordinátor

  1075 Budapest, Rumbach Sebestyén utca 19-21.
  A metróállomások bejáratánál, illetve a felszíni viszonylatokon az utazás megkezdése előtt Te ellenőrzöd, hogy az utasok az utazási feltételeknek megfelelően veszik-e igénybe a közösségi közlekedési szolgáltatást. Ügyfélbarát megközelítéssel ösztönzöd a jegy- és b.
 • HR vezető

  1075 Budapest, Rumbach Sebestyén utca 19-21.
  BKK stratégiai céljaihoz, értékeihez illeszkedő HR és szervezetfejlesztési stratégia és tervek kidolgozása, megvalósításának irányítása, munkatársak toborzásának, kiválasztásának megszervezése, munkaviszony létesítésével, valamint megszüntetésével összefüg.
 • Ügyintéző (központi beszerző)

  1078 Budapest, István utca 2.
  Az Állatorvostudományi Egyetem oktatási és klinikai működésének hatékony biztosítására a Beszerzési Osztály munkatársát keresi az alábbi feladatok elvégzésére:Feladatok: beszerzési igényekre árajánlatok kérése, megrendelendő termékek és szolg.