Állások, munkák és állásajánlatok

4 db találat
 • Számítógép és kliens alkalmazás üzemeltető

  1052 Budapest, Városház u. 9-11.
  vírus- és végpontvédelem támogatása, felhasználói eszközök (notebook, PC, telefon, tablet) konfigurálása, kezelése és az eszközmozgások pontos dokumentálása, irodai és távoli felhasználók IT támogatása, hivatali kliens alkalmazások, telepítése, tám.
 • Műszaki ügyintéző

  1052 Budapest, Városház u. 9-11.
  A Főpolgármesteri Hivatal épületében jelentkező építészeti felújítási, karbantartási feladatok előkészítése, és bonyolítása, Közreműködés az épület folyamatos üzemeltetésében, Beruházási feladatok ütemezésének tervezése, koordinálása, bonyolítása, .
 • Műszaki ügyvivő-szakértő

  1054 Budapest, Alkotmány u. 9-11.
  Beruházások, felújítások előkészítése, egyeztetés a tervezővel, a központi műszaki osztállyal, az ingatlan üzemeltetéssel összefüggő feladatok koordinálása, közreműködés a szakterületéhez kapcsolódó közbeszerzési és egyéb beszerzési eljárások műszaki előké.
 • Közbeszerzési referens

  1052 Budapest, Városház u. 9-11.
  Informatikai területet érintő beszerzési terv elkészítése, végrehajtása, utókövetése és aktualizálása; (Köz)beszerzési eljárások lefolytatásával összefüggő feladatok ellátása, előterjesztések, iratanyagok elkészítése, adat- és információszolgáltatási feladatok;