Bolti eladó, Pénztáros állás, munka Vas megyében

7 db találat
 • Üzletvezető - Szombathely

  Szombathely
  üzlet napi szintű feladatainak elvégzése vásárlók fogadása és kiszolgálása árajánlat készítés pénztárgépkezelés, számlaírás
 • Shop eladó / kútkezelő

  9500 Celldömölk, Ostffy Mihály tér
  Celldömölki MOL Töltőállomásra 8 órás munkarendbe keresünk munkavállalókat "töltőállomás-kezelő" / "shop eladó" feladatok ellátására..
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  200 000 Forint
 • Eladó, tanácsadó

  9700 Szombathely, Zanati út
  Vásárlók teljes körű kiszolgálása a szakmai szempontok és normák mentén: aktív részvétel az értékesítésben az árukészlet napi szintű kezelése áruátvétel és az áruk kihelyezése az eladótérbe kasszázás, pénzkezelés az üzlet tisztán tartása
 • Eladó-szervizes

  9700 Szombathely, Viktória utca 12.
  Az INTERSPORT az egész világot átölelő sportkereskedelmi hálózat. Cégünk ma összesen kb. 6.200 áruházat működtet, több mint 58 országban világszerte. A sportkereskedelmi piac világelsői vagyunk, szolgáltatásainkban igyekszünk a legj.
 • Óra-, ékszer eladó

  9700 Szombathely, Fő tér 25.
  A Velekey - Ékszervilág mára Magyarország egyik meghatározó óra - ékszer üzletévé nőtte ki magát.Immár 10. éve állunk vásárlóink szolgálatára és hozzuk magyarországra a világmárkákat.Jelenleg két üzlettel rendelkezünk Szombathely - Hévíz. Dinamikus fejlődése miat.
 • Dohánybolti eladó-pénztáros

  9730 Kőszeg, Sörgyár utca 2.
  Kőszegi dohányboltba keresünk eladó-pénztáros munkatársat heti 20 órás részmunkaidős munkaviszonyban. Munkavégzés két műszakos munkarendben, hétköznap és szombat reggel 06:00 – 14:00 illetve délután 13:30 – 21:00 óra között. Az üzlet rövidített nyitvatartásban vasárnap is üzem.