Apex Kft. állások, munkák és karrier

12 db találat Szűrés
 • CNC gépkezelő operátor kollégákat keresünk Budapest környéki munkahelyre! Feladatok: Szikraforgácsolás, marás, esztergálás Gépkezelés
  Dec. 02.
 • Magyarország legnagyobb erőművének festése. A legkisebb csövek festésétől egészen a hatalmas méretű gázerőművek design fényezéséig szerezhetsz tapasztalatot. A legmodernebb berendezésekkel, eszközökkel hozhatod ki magadból a legtöbbet.
  Dec. 02.
 • A felügyeleti és igazolási tevékenységek elvégzése, melyek a bevételezett anyagokra vonatkoznak (készlet, folyamatban lévő termelések, nyersanyagok, alkatrészek, gyártmányok, egységek) A felülvizsgálati dokumentációk előkészítése, az elfogadhatóság és a nem megfelelőség kimutatás...
  Dec. 02.
 • A gyártási/szerelési/javítási tevékenységekhez kapcsolódó napi szintű és eseti minőségbiztosítási feladatok elvégzése.
  Dec. 02.
 • Raktáros

  2440 Százhalombatta
  - A beérkező szállítmányok átvétele, lerakodása, a kiküldésre kerülők csomagolása, szállításának előkészítése, és szállításra átadása. - Gravírozás. - A termelés számára a folyamatos anyagellátás biztosítása. A gyár területén található kész és félkész termékek, tárgyak mozgatása,...
  Nov. 30.
 • Lakatos

  Legyen az első 5 jelentkező között!
  1145 Budapest, Róna utca 157.
  Lakatos kollégákat keresünk Budapest környéki munkahelyre! Feladatok: A lakatos tevékenységek megtervezése és végrehajtása.
  Nov. 25.
 • Raktáros

  Legyen az első 5 jelentkező között!
  2112 Veresegyház
  Az indirekt anyagok (pl. kézi szerszámok, pótalkatrészek, vegyi anyagok) bevételezése, kiadása és raktározása a karbantartás (részben termelés) részére.
  Nov. 25.
 • Speciális gépkezelő

  Legyen az első 5 jelentkező között!
  2112 Veresegyház
  Speciális gépkezelő kollégákat keresünk Budapest környéki munkahelyre! A felújításra váró termékek felületén lévő szennyeződések, oxidációk eltávolítása HFIC (Hidrogén Fluoridos Ionos Tisztítás) technológia alkalmazásával.
  Nov. 25.
 • Szerszámgépkezelő operátor

  Legyen az első 5 jelentkező között!
  2440 Százhalombatta
  Szerszámgépkezelő operátor kollégákat keresünk Százhalombattára! Feladatok: A munkavégzéshez szükséges eszközök előkészítése, munkálógépbe helyezése, működés közbeni felügyelete, majd az elkészült darab tisztítása, ellenőrzése és dokumentálása...
  Nov. 25.
 • Hegesztő

  1145 Budapest, Róna utca 157.
  Hegesztő kollégákat keresünk Budapest környéki munkahelyre! Pályakezdők jelentkezését is várjuk! Feladatok: Hegesztési varratok elkészítése AWI eljárással, az ehhez kapcsolódó elő-és utómunkálatok elvégzése.
  Nov. 25.
 • Összeszerelő kollégákat keresünk Budapest környéki munkahelyre! Gázturbinás erőmű összeszerelési folyamat szakmai munkájának (elektromos vagy gépészeti szerelés) végrehajtása.
  Nov. 21.
 • Megtervezni és végrehajtani azokat a termelést segítő tevékenységeket, melyeket a területen alkalmazott technológia, illetve termék megkíván.
  Nov. 21.
Álláspályázataim Pályázataim
Mentett állások Mentett állások
Állásértesítő Állásértesítőim