Állás elmentve
A hirdetést eltávolítottuk a mentett állásai közül.
Állások, munkák és állásajánlatok
27 db találat
Szűrés
-
Nyersanyagok előkészítése, feldolgozása Hideg-meleg ételek elkészítése, tárolása, adagolása, tálalása Készletek nyilvántartása, Konyha területének tisztán tartása, az eszközök és berendezések higiéniai ellenőrzésetegnap 15:51
-
Új felszolgáló munkatársainkat keressük különböző F&B outletbe, Vendégek fogadása, tájékoztatása, kiszolgálása Rendelés felvétele, Ételek, italok ajánlása, és felszolgálása, Számlázás, kassza használata. Az alábbi részlegekre keresünk felszolgálókat: DNB, Room Service, Liz & Ch...Friss
-
Balatoni szálloda 100 + 120 fős éttermének és konferencia központjának működtetésében és irányításában való teljes körű részvétel Új munkatársak kiválasztásában való részvétel, munkatársak betanítása, folyamatos tréningezése Munkafolyamatok, munkafeladatok szervezése Vendéglátó e...tegnap 20:35
-
Vendégek fogadása, rendelések felvétele Kimagasló színvonalú étel- és italszervíz nyújtása Udvarias, professzionális és hatékony szervíz biztosítása Magabiztos tudás az étterem étel-és italkínálatáróltegnap 16:05
-
Ételek elkészítése és találása, főzés, alapanyagok előkészítése Az élelmiszerbiztonsági szabályok betartása és betartatása A konyha higiéniájának megőrzése, folyamatos tisztántartásategnap 09:45
-
Szia,máj. 09.
-
A kijelölt ételek elkészítése a konyhafőnök irányítása mellett, Gépek, berendezések kezelése, a munkaterület és munkaeszközök tisztán tartása.máj. 09.
-
A kijelölt ételek elkészítése a konyhafőnök irányítása mellett, Gépek, berendezések kezelése, a munkaterület és munkaeszközök tisztán tartása.máj. 09.
-
A földi utaskezelő munkakör során az utasfelvétel és beszállítás lebonyolítása, az útlevelek ellenőrzése és az utasok tájékoztatása lesz a fő feladatod! Természetesen mindezt megelőzi egy 1,5 hetes elméleti oktatás, ahol profi oktatóktól tanulod meg a munkakör minden csínyját-bín...máj. 09.
-
Kivitelezés alatt álló 4*-os szálloda és a hozzá kapcsolódó 6 szintes irodaház megvalósítási folyamataiban való részvétel szállodaipari-, vendéglátóipari szempontokkal, ötletekkel, javaslatokkal Az elkészült komplexum (átadás: 2024 év vége - 2025 év eleje) napi működésének teljes...máj. 08.
-
az étlap és adagszám alapján ellenőrzöd a nyersanyagok mennyiségét és részt veszel ezek előkészítésében, feldolgozásában, elkészíted és tálalod a napi adagszámnak és étlapnak megfelelően az ételeket, irányítod és ellenőrzöd a konyhai dolgozók munkáját, betartod és betartatod a HA...máj. 08.
-
Check in/check out feladatok ellátása, Felmerülő vendégigények kielégítése, Vendégek tájékoztatása, Beérkező levelek kezelése, Vendég-elégedettség folyamatos javítása, A szükséges adminisztrációs feladatok ellátása.máj. 07.
-
Útlevél, vízum, jegy és poggyász ellenőrzés, hogy az utasításoknak, rendeleteknek megfelelő repülés valósuljon meg Poggyászkezelés a biztonságos repülés, a poggyászok célállomásra jutása és rendellenesség esetén a könnyebb megkeresés céljából Utasok jegykezelése és beszállítása...máj. 07.
-
pénzügyi beszámolókban szereplő tartalékok megállapításában és képzésében részvétel a Biztosító Szolvencia 2 és IFRS17szerinti működésének támogatása menedzsment részére elemzések, riportok készítésében részvétel díjkalkulációk, terméktervek készítésében részvétel termékek profit...máj. 07.
-
Szia, Itt a helyed, ha: Olyan munkahelyet keresel, amely nemcsak pénzügyi stabilitást ad, hanem valódi összetartozás-érzést is Azonosulni tudsz az értékeinkkel és vállalati kultúránkkal, értékelve a sokszínűséget Képes vagy személyre szabott kapcsolatot teremteni a vendégeinkkel...máj. 07.
-
Szia, Itt a helyed, ha: Olyan munkahelyet keresel, amely nemcsak pénzügyi stabilitást ad, hanem valódi összetartozás-érzést is Azonosulni tudsz az értékeinkkel és vállalati kultúránkkal, értékelve a sokszínűséget Képes vagy személyre szabott kapcsolatot teremteni vendégeinkkel és...máj. 07.
-
Az Executive Chef utasításait követve ételek magas színvonalon történő elő- és elkészítése, valamint tálalása A HACCP szabályzat szigorú betartása, munkaterület tisztántartása Konyhatechnológiai eljárások tudatos alkalmazásamáj. 07.
-
A munkakör célja: Szállodai és éttermi textíliák, munkaruhák szakszerű, igényes tisztításának folyamatos biztosítása A mosoda munkafolyamatainak összehangolása Feladatok: Gépesített mosoda szakszerű működésének folyamatos biztosítása A mosodai dolgozók napi munkájának irányítása,...máj. 06.
-
Főzési feladatok önálló ellátása Az ételek szakszerű és időre történő elkészítése Konyhai kisegítők koordinálásamáj. 06.
-
Ételek magas színvonalon történő elkészítése, majd azok tálalása és tárolása, A rábízott feladatok maradéktalan, szakszerű elvégzésemáj. 06.